Χορέψτε salsa και μαγέψτε!

Χορέψτε salsa και μαγέψτε!

Τι περισσότερο έχει δηλαδή η Saquira από εμάς; Κορμί και ρυθμό. Δηλαδή τίποτα άπιαστο. Μπορούμε κι εμείς οι Infowomen να τ’ αποκτήσουμε όχι μόνο άνετα αλλά και διασκεδάζοντας. Ακολουθώντας τα εξής 3 βήματα: χορός, χορός και χορός. Πιο συγκεκριμένα Salsa dance!
Σε μια ολόφωτη αίθουσα, φορώντας τις ειδικές γόβες και τον λατίνο καθηγητή χορού να μας μυεί στη μαγεία της Salsa, ενώ συγχρόνως κάθε σημείο του σώματός μας γυμνάζεται απόλυτα και σωστά.
Οσες γνωστές μου μπήκαν στην παρέα της Star Salsa, έγιναν αγνώριστες τόσο σε εμφάνιση όσο και σε αυτοπεποίθηση! Κι είναι βέβαιο ότι ειδικά στα αποκριάτικα πάρτυ που πλησιάζουν, θα είναι οι πιο λαμπερές παρουσίες!

Γι’αυτό κι εγώ θα γίνω Star Salsera, θα μπω στη νέα γενιά του χορού, του latin afrocaribbean ρυθμού! Της πιο σύγχρονης Σχολής Χορού με επαγγελματίες καθηγητές που διακρίνονται για το στυλ και το παθος τους. Επίσης, κάθε μήνα η Star Salsa φιλοξενεί τους κορυφαίους χορευτές latin στον κόσμο, δίνοντας την ευκαιρία στους μαθητές να διδαχθούν και να μάθουν τα βήματα της Salsa από τους καλύτερους στο είδος, μέσα από ένα πρωτοποριακό τρόπο διδασκαλίας.

Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες της Star Salsa είναι διοργανωτές του Todo Latino Salsa Festival, που πέρυσι τίμησε και ο Marc Anthony, ένα party που δεν τελειώνει ποτέ! Κι όλοι λατρεύουμε τα party!
Θέλετε κι άλλες λεπτομέρειες; Ο Θοδωρής Μπαμπίλης, διεθνώς γνωστός χορευτής και ιδρυτής της Σχολής, μιλά αποκλειστικά σε εσάς τις Infowomen και σας προτρέπει να κερδίσετε ΔΩΡΕΑΝ συνδρομές πατώντας ΕΔΩ!:

Μου αρέσει ο χορός αλλά δεν έχω κάνει ποτέ ως τώρα μαθήματα. Θα είναι εύκολο να παρακολουθήσω τμήματα της Star Salsa;
“Όσο εύκολο είναι να περπατάει κάποιος τόσο εύκολα χορεύει! Βήματα μπρος, πίσω, δεξιά, αριστερά που απλά τα βάζουμε σε ρυθμό! Στη σχολή μας χωρίζουμε την διδασκαλία σε τέσσερα διαφορετικά επίπεδα. Από τα πρώτα βήματα του πιο αρχάριου μαθητή, μέχρι και τον πιο προχωρημένο. Με την πρώτη επαφή να γίνεται ΔΩΡΕΑΝ σε ιδιωτικό επίπεδο, ο μαθητής παίρνει μια πρώτη γεύση και μυείται σιγά σιγά στον τρόπο που διδάσκουμε. Στη συνέχεια, επιλέγει με την βοήθεια του δασκάλου, τα ομαδικά μαθήματα που θα παρακολουθεί ώρες που εξυπηρετούν καλύτερα τον ίδιο τον μαθητή. Με τους έμπειρους λοιπόν δασκάλους της σχολής μας, η διαδικασία εκμάθησης με τρεις λέξεις θα είναι εύκολη, ευχάριστη και αποδοτική”.

Γιατί να επιλέξω τη Star Salsa; Ποια είναι η διαφορά της από τις υπόλοιπες σχολές;
“Σε μια εποχή που ο χρόνος και το χρήμα είναι ύπο εξαφάνιση, η διασκέδαση είναι ένα φάρμακο με σίγουρα αποτελέσματα. Τι πιο αντιπροσωπευτικό από τον χορό όταν μιλάμε για διασκέδαση; Έχοντας λοιπόν εμπειρία πολλών χρόνων στο κομμάτι των dance business στην Ελλάδα, καταφέραμε να πετύχουμε τις ποιοτικότερες υπηρεσίες στην καλύτερη τιμή που θα μπορούσατε να βρείτε! Με επιλεγμένους δασκάλους από Ελλάδα και εξωτερικό, top of the cream στο είδος τους, καθώς και έναν χώρο που όμοιός του δεν υπάρχει αλλού (Ελλάδα και Ευρώπη) σας υποσχόμαστε πως η εμπειρία θα είναι τουλάχιστον ΜΟΝΑΔΙΚΗ! Συνοπτικά θα απαντούσαμε λοιπόν ως εξής:
1. Ποιότητα στο maximum!
2. Tιμές στο minimum!
3. Εμπειρία χρόνων!
4. Προσιτή πολυτέλεια!

Τι έχετε προγραμματίσει για την περίοδο της Αποκριάς; θα γίνει κάποιο πάρτυ; Μπορεί όποια αναγνώστριά μας ενδιαφέρεται να έρθει από κοντά να γνωρίσει την παρέα του Star Salsa;
“Το πρόγραμμα για την περίοδο αυτή είναι τουλάχιστον πλούσιο! Κάθε Σάββατο, parties με διαφορετικό θέμα, shows, animations, Guest Stars και DJs που θα σας ταξιδέψουν σε μέρη τροπικά, με Latin afro Caribbean ρυθμούς και χορούς. Το πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε στο www.starsalsa.gr καθώς και στο facebook (StarSalsa). Δεν χρειάζεται να είστε μέλος της σχολής μας για να παρευρεθείτε στο πάρτυ μας. Απλά πάρτε φίλους, γνωστούς, την καλή σας διάθεση και ελάτε! Σας περιμένουμε.”

Για περισσότερες πληροφορίες: Star Salsa 211 8505050 ΚΥΠΡΟΥ 16Α Μοσχάτο, πλησίον ΗΣΑΠ και www.starsalsa.gr.