Όμορφες και πάντα νέες με το Forever Youth Liberator του YSL

Όμορφες και πάντα νέες με το Forever Youth Liberator του YSL

Μια νέα σειρά περιποίησης προσώπου που βασίζεται στην επιστήμη της Γλυκοβιολογίας, το Forever Youth Liberator δημιούργησε για εσάς που θέλετε να δείχνετε πάντα όμορφες και λαμπερές σαν να είστε 20 χρονών η εταιρεία Yves Saint Laurent.

Στην καρδιά της τεχνολογίας του Forever Youth Liberator βρίσκεται ένα εξαιρετικό σύμπλεγμα το Glycanactif™ που είναι σχεδιασμένο για να δρα σαν ένα κυτταρικό κλειδί: «ξεκλειδώνει» τα κύτταρα, για να διεγείρει τις λειτουργίες που ενισχύουν τη νεότητα της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα μεταμορφώνεται σαν να έχει αναπλαστεί από το εσωτερικό.

Το Forever Youth Liberator προσφέρει ανόρθωση, αναπλήρωση και λάμψη. Βασισμένο στις νεότερες ανακαλύψεις της γλυκοβιολογίας για το δέρμα, ενσωματώνει ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα ενεργών συστατικών που «ξεκλειδώνει» τα κύτταρα και απελευθερώνει μηνύματα για ενίσχυση της νεότητας.

Υπό την επίδραση των συνθέσεων Forever Youth liberator, η επιδερμίδα λειαίνεται άμεσα και γίνεται φωτεινή και λαμπερή. Μέρα με την ημέρα, η επιδερμίδα του προσώπου είναι πιο τονωμένη, πιο σφριγηλή, πιο λεία και πιο ελαστική με ορατά τα σημάδια αναζωογόνησης.

Η σειρά περιλαμβάνει ορό, αφρό καθαρισμού, κρέμα θρέψης, κρέμα ματιών, κρέμα με δείκτη αντιηλιακής προστασίας σε δύο υφές και κρέμα προσώπου.

Οι τιμές τους ξεκινάνε από 45 ευρώ και δεν υπερβαίνουν τα 110.

Ροή Ειδήσεων