Όμορφες προτάσεις δώρων από τα μουσεία

Όμορφες προτάσεις δώρων από τα μουσεία

Χαρίστε όμορφα και πρωτότυπα δώρα στους αγαπημένους σας διαλέγοντας από τις συλλογές των πωλητηρίων στα μουσεία. Κάντε δώρο από μια ξενάγηση έως βιβλία και χριστουγεννιάτικα δώρα.

Ξενάγηση στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Χαρίστε στους φίλους σας μια ετήσια συνδρομή για να συμμετέχουν σε ξεναγήσεις, ταξίδια και ειδικές εκδηλώσεις με αποκλειστικά προνόμια μόνο για τους Φίλους του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Κάθε συνδρομή υποστηρίζει τις δραστηριότητες του Μουσείου, χρηματοδοτεί νέες εκθέσεις, τη συντήρηση των μόνιμων συλλογών, εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία, εργαστήρια για παιδιά και οικογένειες, διαλέξεις, εκδόσεις κ.ά.

Μια μεγάλη ποικιλία από αντικείμενα θα βρείτε στο πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη. Θα βρείτε κοσμήματα, διακοσμητικά, βιβλία, ασημένια σκεύη, κεραμεικά κ.ά.

Γυάλινη διακοσμητική μπάλα δημιουργία της Λουκίας Αλαβάνου εμπνευσμένη απο της συλλογές του Μουσείου Μπενάκη, 12€.

Μεταλλικό κουτί, εμπνευσμένο από χριστουγεννιάτικες κάρτες που ανήκουν στη συλλογή του Τμήματος Παιχνιδιών και Παιδικής Ηλικίας, 22€.
Περιδέραιο, από την Kάτω Iταλία, του 2ου αι. π.X., 230€

Στο Πωλητήριο του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) διατίθενται οι κατάλογοι των εκθέσεων, τα συνοδευτικά έντυπα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, αφίσες, βιβλία σχετικά με θέματα τέχνης, κάρτες, κοσμήματα και αντικείμενα.

Στο Μουσείο της Ακρόπολης λειτουργούν δύο Πωλητήρια. Στο Πωλητήριο του ισογείου διατίθεται μεγάλη ποικιλία καρτ-ποστάλ, χαρτικών ειδών και δώρων, καθώς και η παιδική σειρά του Μουσείου.

Στο Πωλητήριο του δεύτερου ορόφου διατίθενται αναμνηστικά, δώρα, κοσμήματα, χρηστικά αντικείμενα και πολλοί τίτλοι βιβλίων με θέματα που σχετίζονται με την Ακρόπολη. 

Αρκετές προτάσεις για δώρα προσφέρονται και στο πωλητήριο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας. Κοσμήματα, μαντήλια Hermes με την υπογραφή της Νίκης Γουλανδρή, είδη γραφείου, αφίσες, βιβλία κ.ά.

Συλλεκτικά μαντήλια Hermes με την υπογραφή της Νίκης Γουλανδρή, 265 €

Ροή Ειδήσεων