Όταν το μακιγιάζ γίνεται απόλαυση

Όταν το μακιγιάζ γίνεται απόλαυση

Κάποιες από εσάς ίσως δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο ταλαιπωρούνται οι ευαίσθητες επιδερμίδες κάτω από τις στρώσεις του μακιγιάζ. Φυσικά γι’ αυτές τις γυναίκες, το μακιγιάζ τους, όσο κι αν τις ομορφαίνει, δεν μπορεί να θεωρηθεί απόλαυση. Τι γίνεται τότε; Είναι δυνατόν σήμερα μια γυναίκα να υποφέρει στην προσπάθειά της να δείχνει περιποιημένη; Ε, λοιπόν, όχι πια.
Όλοι οι τύποι επιδερμίδας, ακόμα και η πιο ευαίσθητη, έχουν δικαίωμα σε ό,τι καλύτερο έχουν να προσφέρουν τα καλλυντικά για να τις βοηθήσουν να φαίνονται πιο υγιείς και όμορφες.

Η La Roche-Posay, η μάρκα που εμπιστεύονται περισσότεροι από 25.000 δερματολόγοι παγκοσμίως, προσφέρει επί σειρά ετών προϊόντα μακιγιάζ που καλύπτουν τις ανάγκες και αναδεικνύουν την ομορφιά όλων των τύπων επιδερμίδας, ακόμα και της πιο ευαίσθητης.
Η ιστορία του μακιγιάζ της La Roche-Posay ξεκινάει το 1992, όταν δημιουργείται το πρώτο εργαστήριο διορθωτικού μακιγιάζ για τα θύματα σοβαρών εγκαυμάτων στο 1ο Ευρωπαϊκό Ιαματικό Κέντρο της La Roche-Posay.

Έκτοτε, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των γυναικών, ακόμα και με την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα, η La Roche-Posay προσφέρει προϊόντα μακιγιάζ που συνδυάζουν την αποτελεσματικότητα με την καλλυντική ευχαρίστηση. Προϊόντα με αυστηρά επιλεγμένα δραστικά συστατικά στην ελάχιστη απαιτούμενη συγκέντρωση ώστε να εξασφαλίζουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και παράλληλα να σέβονται την ευαίσθητη επιδερμίδα. Δοκιμασμένα υπό δερματολογικό και οφθαλμολογικό έλεγχο για υψηλή ανοχή. Με ευχάριστες υφές για ομοιόμορφο αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα.


Προϊόντα που πρωτοπορούν στην ανάδειξη της ομορφιάς όλων των γυναικών και αποδεικνύουν έμπρακτα ότι ακόμα και οι γυναίκες με πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες μπορούν να αφεθούν στην απόλαυση του μακιγιάζ!

Ροή Ειδήσεων