Όχι πια πάνες

Όχι πια πάνες

<img src="https://www.infokids.gr/wp-content/uploads/2009/10/oxi-panes-170x150.jpg" alt="Όχι πια πάνες" title="Όχι πια πάνες" class="alignnone size-thumbnail wp-image-4373" />Ένα βιβλίο, που έρχεται να σας καθοδηγήσει βήμα βήμα μέχρι να φτάσετε με επιτυχία στο πολυπόθητο αποτέλεσμα. Τη σταδιακή αποσύνδεση από την πάνα ήδη από τον πρώτο χρόνο ζωής του παιδιού. Μάθετε στο μωρό σας να πηγαίνει στην τουαλέτα υιοθετώντας ένα πρόγραμμα τριών βημάτων...

Ένα βιβλίο, που έρχεται να σας καθοδηγήσει βήμα βήμα μέχρι να φτάσετε με επιτυχία στο πολυπόθητο αποτέλεσμα. Τη σταδιακή αποσύνδεση από την πάνα ήδη από τον πρώτο χρόνο ζωής του παιδιού. Μάθετε στο μωρό σας να πηγαίνει στην τουαλέτα υιοθετώντας ένα πρόγραμμα τριών βημάτων.
Έξυπνες τακτικές και σωστοί χειρισμοί για την εκπαίδευση της τουαλέτας.
Οδηγίες για την εδραίωση της αυτοεκτίμησης και την αίσθηση ανεξαρτησίας στο παιδί σας.
Δοκιμασμένες πρακτικές υποδείξεις για άμεσα αποτελέσματα στην εκπαίδευση για την τουαλέτα.

Όλα τα μωρά μαθαίνουν να ζητούν τουαλέτα. Όλα τα μωρά θέλουν να μάθουν να ζητούν τουαλέτα -είναι στη φύση του ανθρώπου να παλεύει για επιτεύγματα και ανεξαρτησία.

Αντίθετα με ό,τι πιστεύουμε παραδοσιακά, η μετάβαση από τις πάνες στο γιογιό μπορεί να αρχίσει ακόμη και πριν χρονίσει το παιδί σας – και να έχει ολοκληρωθεί πλήρως μέχρι τα δεύτερα γενέθλιά του!
Επωφεληθείτε από τους πρώτους μήνες που τα μωρά επικοινωνούν στο μεγαλύτερο βαθμό σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς τα παιδιά κατανοούν τα πράγματα διαισθητικά πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι καταλαβαίνουν τα λόγια!

Το βιβλίο Όχι πια πάνες! περιλαµβάνει πληροφορίες για τα πάντα – από το τι είδους γιογιό θα αγοράσετε έως την αντιµετώπιση των αναπόφευκτων «µικροατυχηµάτων». Το πιο σημαντικό, ίσως, είναι ότι η συγγραφέας δείχνει πώς να µετατρέψετε αυτή τη συχνά αντιπαθητική και εκνευριστική δουλειά σε περίοδο ανάπτυξης και µάθησης τόσο για εσάς όσο και για το παιδί σας. Και ναι, ήρθε η ώρα να βάλετε ένα τέλος σε όλα αυτά τα τεράστια μηνιαία έξοδα της πάνας.

Συγγραφέας: Katie Warren
Σελίδες: 136
Τιμή (με Φ.Π.Α.): 12.00 €
Μετάφραση: Σαμπετάι Βικτώρια
Εκδόσεις: Διόπτρα