1 οικογένεια κερδίζει ένα 3ήμερο στο ξενοδοχείο MiraMare Studios στο Γαλαξίδι

1 οικογένεια κερδίζει ένα 3ήμερο στο ξενοδοχείο MiraMare Studios στο Γαλαξίδι

Το infokids.gr και το ξενοδοχείο MiraMare Studios προσφέρουν σε μία οικογένεια τη δυνατότητα δύο δωρεάν διανυκτερεύσεων σε τρίκλινο δωμάτιο μέχρι τα τέλη Ιουνίου (ο νικητής μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα συνεννοηθεί με την ιδιοκτήτρια για τις ημέρες διαθεσιμότητας), ένα νεόκτιστο ξενοδοχείο(2005), παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, στο ιστορικό λιμάνι του οικισμού κοντά σε εστιατόρια – ψαροταβέρνες – καφέ-μπάρ, κολπίσκους/παραλίες.
Τα διαμερίσματα έχουν ξεχωριστό μπαλκόνι, θέα στη θάλασσα και στο άλσος. Διαθέτουν πολυκουζινάκι, ψυγείο, bar, κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, κοινόχρηστο κήπο.

Το MiraMare Studios και η γαστρονομία
Το ΜiraMare Studios τείνει ήδη να γίνει γνωστό στους λάτρεις των ταξιδιών και της γαστρονομίας, για το φημισμένο σπιτικό του πρωινό στην τραπεζαρία με θέα στην μοσχοβολιστή αυλή τα ηλιόλουστα πρωινά. Ο Κώστας συνιδιοκτήτης του ξενοδοχείου επιμελείται την παραγωγή ψωμιού και αρτίδιων για όλα τα γούστα (ολικής, πολυτελείας, χωριάτικο και ψωμί με μπέικον και τυρί) ενώ η Χρυσούλα αναλαμβάνει τις σπιτικές μαρμελάδες που το συντροφεύουν ιδανικά. Αξίζει να δοκιμάσετε όλες τις γεύσεις καθώς θα ικανοποιηθούν και οι πιο απαιτητικοί ουρανίσκοι. Εκτός από τα πιο συνηθισμένα, θα βρείτε και άλλες επιλογές όπως δαμάσκηνο-σύκο, φρούτα του δάσους, περγαμόντο, μήλο, βανίλια και άλλες πολλές. Αν πάλι προτιμάτε πιο μοντέρνες γεύσεις, αξίζει να δοκιμάσετε το πατέ ρεβιθιού και ελιάς, τα μοναδικά chutney κουνουπιδιού με μουστάρδα, chutney βερίκοκου, πιπεριάς, ντομάτας με μπαχαρικά που προσφέρουν μια διαφορετική νότα στο κλασικό πρωινό. Μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα να πάρετε και στο ταξίδι της επιστροφής τα αγαπημένα σας εδέσματα αν θέλετε να νιώθετε λίγη από τη μαγεία του MiraMare Studios στην καθημερινότητά σας.

Ξενοδοχείο Miramare
Φωκίδα
Γαλαξίδι

Τηλ: + 30 22650 41466, 6937154567
Email: [email protected]

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 15 Ιουνίου, στις 14.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

    • Το infokids.gr και το ξενοδοχείο MiraMare Studios προσφέρουν σε μία οικογένεια τη δυνατότητα δύο δωρεάν διανυκτερεύσεων σε τρίκλινο δωμάτιο μέχρι τα τέλη Ιουνίου (ο νικητής μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα συνεννοηθεί με την ιδιοκτήτρια για τις ημέρες διαθεσιμότητας), με δεκτές συμμετοχές ως την Παρασκευή 15 Ιουνίου, στις 14.00 μ.μ.
    • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει το νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
    • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
    • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
    • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
    • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
    • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
    • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 3.563 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Αδαμαντία Αγγελοπούλου