1 τυχερό παιδάκι κερδίζει το εκπαιδευτικό παιχνίδι Mantra Lingua Talking Pen αξίας 185 ευρώ προσφορά του ranianovelty.gr

1 τυχερό παιδάκι κερδίζει το εκπαιδευτικό παιχνίδι Mantra Lingua Talking Pen αξίας 185 ευρώ προσφορά του ranianovelty.gr

Η πολυβραβευμένη Mantra Lingua Talking Pen κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η Mantra Lingua Talking Pen είναι ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό παιχνίδι προσχολικής ηλικίας με το οποίο τα  παιδιά μαθαίνουν ελληνικά και ξένες γλώσσες παίζοντας. Εμείς το ανακαλύψαμε στο  ranianovelty.gr , τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν μόλις το έπαιξαν και σκεφθήκαμε ότι είναι ιδανικό δώρο για τους λιλιπούτειους αναγνώστες μας!

Το κουτί περιέχει:

1)Την πένα με τα stickers – Mantra Lingua Talking Pen

2)Το Δίγλωσσο εικονογραφήμενο λεξικό – My Bilingual Talking dictionary

3)Το βιβλίο – Touch Listen and Learn

4)Τις 8 καρτέλες – Talking phonics

5)Κάρτες με φωτογραφίες με παιχνίδια – Flash cards

6)Ένα βιβλίο (παραμύθι) – Talking Book

Ας γνωρίσουμε το παιχνίδι Mantra Lingua Talking Pen

Η Mantra Lingua Talking Pen αναπαράγει ήχο όταν αγγίζει τυπωμένα βιβλία, αφίσες και αυτοκόλλητα δίνοντας μια διαφορετική εμπειρία ανάγνωσης. Κάθε Mantra Lingua Talking Pen μπορεί να διαβάσει πάνω από 1700 βιβλία και αφίσες και ο κατάλογος αυτός αυξάνεται συνεχώς καθώς ξεκινούν νέες εκδόσεις. Τα βιβλία είναι όλα σε διπλή γλώσσα, οπότε η Mantra Lingua Talking Pen θα αναπαράγει ήχο κάθε φορά που αγγίζει μια σελίδα – στα Αγγλικά ή σε περισσότερες από 60 γλώσσες.

Ένα ακόμα ξεχωριστό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι ότι το Mantra Lingua Talking Pen  είναι επίσης και μικρόφωνο. Σε αντίθεση με τα περισσότερα μικρόφωνα, το  Mantra Lingua Talking Pen αποθηκεύει τις ηχογραφήσεις στο εσωτερικό της 8GB μνήμη. Και η PENpal θα αναπαράγει τη φωνή σας κάθε φορά που αγγίζετε το αυτοκόλλητο. Για αναπαραγωγή δεν χρειάζεται να πάτε διαδοχικά μέσα από ώρες εγγραφών. Απλώς αγγίξτε το αυτοκόλλητο και ακούστε αμέσως την ηχογράφηση που κάνατε.

Επίσης σε κάθε σημείο που υπάρχει ήχος και η πένα μπορεί να τον διαβάσει, μπορείτε στο ίδιο σημείο να ηχογραφήσετε με το recording mode και να βάλετε οποιαδήποτε καινούργια πληροφορία.(Λεξικό, παραμύθια, touch listen and learn, κτλπ).Το Mantra Lingua Talking Pen είναι μια ευέλικτη και φορητή συσκευή με μεγάλες δυνατότητες τόσο για την τάξη όσο και για προσωπική χρήση.

Για τους εκπαιδευτικούς, αντιπροσωπεύει ένα εξαιρετικό εργαλείο για την ομαδική εργασία και ένα διασκεδαστικό τρόπο για τους μαθητές να προσθέτουν λεπτομέρειες και σημειώσεις σε έντυπη υλικό και εκτός του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος μπορεί να είναι τόσο συναρπαστικό και παρήγορο για ένα μικρό παιδί να ακούει ιστορίες και πληροφορίες με τη φωνή τους, ή με φίλους ή συγγενείς.

 • Το λεξικό είναι ένα δίγλωσσο εικονογραφημένο βιβλίο, με παρά πολλές ενότητες (όπως σώμα, φρούτα, αντίθετα, χρώματα κ. λ. π). Στο οποίο σε κάθε λέξη που ακουμπάει  η Mantra Lingua Talking Pen και παράγει ήχο, μπορείτε να βάλετε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία (όπως τραγούδι, παραμύθι, ποίημα κ. λ. π).
 • Η  Mantra Lingua Talking Pen μπορεί να διαβάσει σε αυτό το βιβλίο πολλές διαφορετικές ενότητες με φωτογραφίες και πολλά παιχνίδια. Επίσης μπορείτε και σε αυτό το βιβλίο οπού υπάρχει ήχος, ακουμπώντας την  Mantra Lingua Talking Pen στο σημείο του ήχου, να ηχογραφήσετε μια καινούργια πληροφορία (recording mode).

 • Talking Phonics

Σε αυτές τις 8 καρτέλες μπορούν τα παιδιά να ακούσουνε τον ήχο των ζώων, μουσική και πολλά αλλά.Επισής μπορούν να προσθέσουν πολλούς άλλους ήχους, τραγούδια και όποια άλλη πληροφορία θέλουν.

 • FlashCards

  Στο παιχνίδι περιέχονται κάρτες με φωτογραφίες και πολλά παιχνίδια.

 • Ένα δίγλωσσο βιβλίο της επιλογής σας

Μπορείτε να δείτε πώς λειτουργεί αυτό το παιχνίδι στo ακόλουθo video

Αποκλειστική προσφορά για τους αναγνώστες του Infokids.gr

Εκτός από το δώρο του διαγωνισμού, εξασφαλίσαμε και μια αποκλειστική προσφορά για όλους τους αναγνώστες του Infokids.gr που θέλουν να αποκτήσουν αυτό το ξεχωριστό διαδραστικό παιχνίδι και να χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία μάθησης και ψυχαγωγίας. Όσοι αναγνώστες ενδιαφέρονται να προμηθευτούν ένα ή και περισσότερα  Mantra Lingua Talking Pen θα έχουν έκπτωση 10% με την προυπόθεση ότι θα δηλώσουν στην παραγγελία τον κωδικό INFOKIDS.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσει το παιδί σας το εκπαιδευτικό παιχνίδι Mantra Lingua Talking Pen αξίας 185 ευρώ προσφορά του ranianovelty.gr.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 18 Ιουνίου στις 16:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσει το παιδί σας το εκπαιδευτικό παιχνίδι Mantra Lingua Talking Pen αξίας 185 ευρώ προσφορά του ranianovelty.gr.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 18η Ιουνίου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

 

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερός νικητής είναι:

Λίνα Ζηλεμμένου