10 γρήγορες λύσεις στα πιο συχνά λάθη ομορφιάς που κάνουμε

10 γρήγορες λύσεις στα πιο συχνά λάθη ομορφιάς που κάνουμε

Πάλι έβαψες τα δόντια σου με κραγιόν ή έβαλες πολύ ρουζ; Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε τα χέρια με τον απόλυτο οδηγό επιβίωσης από τη νευρική κρίση που μπορούν να σου προκαλέσουν οι 10 μικρές καθημερινές ατυχίες ή αλλιώς τα συχνότερα λάθη ομορφιάς κάθε γυναίκας!

Κόκκινο κραγιόν στα δόντια; Tα κόκκινα χείλη είναι η επιτομή της θηλυκότητας, μέχρι να χαμογελάσεις και να συνειδητοποιήσεις ότι με κάποιο τρόπο το έντονο κόκκινο κραγιόν σου μετακόμισε στα μπροστινά σου δόντια!

Λύση:

Πριν ευχηθείς να ανοίξει η γη να σε καταπιεί, κάθε φορά που βάζεις έντονο κραγιόν ταμπόναρε τα χείλη σου σε ένα κομμάτι χαρτί. Μετά βάλε το δείκτη σου στο στόμα και τράβηξε το προς τα έξω, αφαιρώντας έτσι το επιπλέον κραγιόν που τυχαίνει να υπάρχει στο εσωτερικό των χειλιών σου. Για επιπλέον προστασία άπλωσε λίγη βαζελίνη στα δόντια σου, είναι τόσο λιπαρή που το κραγιόν δεν πρόκειται να κολλήσει με τίποτα!

Έχεις σκιά στα μάγουλα; Έχεις σχεδόν τελειώσει το μακιγιάζ σου και απλώνεις τη σκιά στα βλέφαρα σου. Α, και απ όσο φαίνεται και στα μάγουλα σου!

Λύση:

Σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσεις να τη σκουπίσεις για να τη διώξεις με τα δάχτυλα σου, εκτός κι αν θες να μοιάζεις σαν το μακιγιάζ σου να είναι εμπνευσμένο από τον ιμπρεσιονισμό! Υπάρχουν δύο τρόποι για να σωθείς: α) τοποθετείς ένα λεπτό χαρτομάντιλο στην περιοχή κάτω από τα μάτια, β) στην ίδια περιοχή βάζεις επιπλέον ποσότητα πούδρας που μετά αφαιρείς με ένα μεγάλο πινέλο μαζί με τη σκόνη της σκιάς που έχει πέσει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο followme.gr

Ροή Ειδήσεων