12 φανταστικά gadgets που σίγουρα θέλετε στην κουζίνα σας!

12 φανταστικά gadgets που σίγουρα θέλετε στην κουζίνα σας!

Η καλή νοικοκυρά στην κουζίνα φαίνεται! Για να είναι, όμως, τα αποτελέσματα των καθημερινών «έργων» σας στη μαγειρική ακόμα πιο εντυπωσιακά και χωρίς μεγάλο κόπο, χρειάζεστε απαραιτήτως ορισμένους καλούς συμμάχους που δεν είναι άλλοι από κάποια έξυπνα gadgets που κυκλοφορούν στην αγορά, τα οποία σκοπό έχουν να κάνουν τη ζωή σας στην κουζίνα πολύ πιο εύκολη.

Βρήκαμε τα πιο χρήσιμα και εντυπωσιακά και σας τα παρουσιάζουμε –δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως εμείς τα θέλουμε όλα!

Thermomix TM5

Η πιο σούπερ-ντούπερ συσκευή για σνακ που έχετε δει ποτέ, η οποία ετοιμάζει όλα αυτά που θα θέλατε (εσείς και το παιδί) να τρώει στο σχολείο (π.χ. ομελέτα, αλμυρά μάφινς, τυρόπιτα, σπιτική πίτσα, μπάρες δημητριακών, χυμούς και smoothies), σε χρόνο μηδέν! Μάθετε περισσότερα εδώ.

Στόμιο για κατσαρόλες

Για να μην γίνει ποτέ ξανά η κουζίνα σας χάλια όταν θέλετε να μεταφέρετε υγρά από μία κατσαρόλα σε μια άλλη. Αναζητήστε το εδώ.

Κόφτης λαχανικών σε μορφή σπαγγέτι

Έτσι τα λαχανικά σας θα έχουν πιο… λαχταριστή εμφάνιση και θα σας κάνουν να θέλετε να φάτε περισσότερα! Θα τον βρείτε εδώ.

Ο τέλειος κόφτης για καρπούζι

Η φωτογραφία «μιλά» από μόνη της! Το εργαλείο αυτό κόβει εξίσου ομοιόμορφα πεπόνι και ανανά. Θα τον βρείτε εδώ(ο σύνδεσμος δεν είναι πια σε λειτουργία).

Δίσκος κοπής με δοχεία

Ώστε να μην μπλέκονται τα λαχανικά μεταξύ τους όταν τα κόβετε. Θα τον βρείτε εδώ.

Θήκες για σπιτικό παγωτό-σάντουιτς

Δεν είχαμε συνειδητοποιήσει πόσο το είχαμε λαχταρίσει μέχρι που το είδαμε! Θα το βρείτε εδώ.

«Απογυμνωτής» μυρωδικών

Αδόκιμος ο όρος, όμως αυτό ακριβώς κάνει: Τρίβει τα μυρωδικά από το κοτσάνι τους, για να τα χρησιμοποιείτε πιο εύκολα στο μαγείρεμα. Αναζητήστε το εδώ.

Ο «μπιφτεκογεμιστής»!

Για τέλειο γέμισμα και ψήσιμο στα μπιφτέκια σας, προκειμένου να δημιουργείτε τα πιο λαχταριστά σπιτικά burger! Θα τον βρείτε εδώ.

Πλάστης για φύλλο σε κάθε μέγεθος

Ο πλάστης αυτός προσαρμόζεται στο πάχος της ζύμης που θέλετε να ανοίξετε, ανάλογα με το φύλλο που θέλετε να σχηματίσετε. Έτσι, δεν χρειάζεται να «παλεύετε» με τη ζύμη για ώρες! Θα τον βρείτε εδώ.

Σπρέι για εσπεριδοειδή

Τοποθετείται εύκολα μέσα στα εσπεριδοειδή και «ψεκάζει» τον χυμό τους όπου τον χρειάζεστε. Αναζητήστε το εδώ( ο σύνδεσμος δεν είναι πια σε λειτουργία).

Ο «βουτηχτής»

Γιατί ποιος δεν θέλει ένα εργαλείο για να βουτά με ασφάλεια τα μπισκότα στο γάλα; Αποκτήστε το από εδώ.

Διαχωριστής αυγών

Με το εργαλείο αυτό μπορείτε εύκολα να διαχωρίζετε τον κρόκο του αυγού από το ασπράδι, ώστε να χρησιμοποιήσετε το μεν ή το δε κατά το δοκούν. Θα το βρείτε εδώ(ο σύνδεσμος δεν είναι πια σε λειτουργία).