12χρονος σε Δημοτικό της Θεσσαλονίκης απείλησε με μαχαίρι συμμαθητή του

Εγγραφές στα σχολεία

12χρονος σε Δημοτικό της Θεσσαλονίκης απείλησε με μαχαίρι συμμαθητή του

Ακόμα ένα περιστατικό βίας σε πολύ μικρά παιδιά.

Ακόμα ένα σοκαριστικό περιστατικό ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε, αυτή τη φορά στο προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Σταυρούπολη στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπου ένας 12χρονος απείλησε με μαχαίρι συνομήλικο συμμαθητή του.

Το νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων συνέβη, το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας, στη Σταυρούπολη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία, οι δύο 12χρονοι καβγάδισαν για άγνωστη αιτία και ο ένας χτύπησε τον άλλο. Στη συνέχεια το παιδί που δέχτηκε τα χτυπήματα ζήτησε από έναν επίσης συνομήλικο φίλου ένα μαχαίρι, το οποίο του το έδωσε και με αυτό απείλησε το παιδί που του επιτέθηκε.

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και οι εμπλεκόμενοι ανήλικοι, μαζί με τους γονείς τους, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά.

Αν και δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις, η ΕΛ.ΑΣ. σχημάτισε δικογραφία σε βάρος των δύο 12χρονων, που συνδέονται με την κατοχή του μαχαιριού, όπως επίσης σε βάρος του 45χρονου, πατέρα του ενός.

Με προφορική εντολή εισαγγελέα, οι δύο ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι και η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Διαβάστε επίσης:

Ξεκινά η ανέγερση του νέου 6ου Λυκείου: Κάντο όπως ο Ρούσσος

Βρεφικοί, Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών 2024 – 25: Πότε ξεκινούν οι εγγραφές;