12χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όταν 13χρονος διακίνησε γυμνές φωτογραφίες της

πένθος στην εφηβεία

12χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όταν 13χρονος διακίνησε γυμνές φωτογραφίες της

Σοκάρει η νέα υπόθεση revenge porn στη Θεσσαλονίκη, καθώς μία 12χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όταν ένας 13χρονος διακίνησε στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της.

Τα παιδιά μιλούσαν αρχικά μέσω ίντερνετ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Το αγόρι ζήτησε κάποια στιγμή να του στείλει φωτογραφίες και βίντεο, κάτι που το κορίτσι έκανε. Συγκεκριμένα έστειλε 8 βίντεο και μία φωτογραφία, όπου φαίνονταν και κάποια γυμνά σημεία του σώματός της, ενώ φαινόταν και το πρόσωπό της.

Το υλικό μοιράστηκε σε συμμαθητές

Το κορίτσι διαπίστωσε ύστερα από κάποιες μέρες ότι το υλικό αυτό μοιράστηκε σε συμμαθητές και γνωστούς της. Η ίδια είπε ότι δεν γνώριζε ότι συνομιλούσε με κάποιον, ο οποίος ήταν στην ίδια περιοχή μαζί της, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Τα παιδιά πηγαίνουν σε δύο κοντινά μεταξύ τους σχολεία.

Όταν κατάλαβε ότι είχαν διαμοιραστεί οι εικόνες αυτές, αποπειράθηκε δύο φορές να αυτοκτονήσει, σύμφωνα με την καταγγελία των γονιών της. Όλα αποκαλύφθηκαν στους γονείς, οι οποίοι έκαναν την καταγγελία.

Σε έρευνα σε σπίτι του 13χρονου βρέθηκαν τα στοιχεία και έτσι συνελήφθη. Κρατείται και αναμένεται σήμερα να απολογηθεί. Ειδικότερα, ο ανήλικος χθες οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και σε βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη, καθώς χωρίς την άδεια της μικρής διακινούσε οπτικοακουστικό υλικό που αφορά την ιδιωτική ζωή, ενώ κατηγορείται ότι κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Διαβάστε επίσης:

Ξυλοδαρμός 13χρονου από τρεις συμμαθητές του μέσα στο σχολείο

Γλυκές κρέπες με φρούτα, παγωτό και σοκολάτα – Η απάντηση στο “κάτι γλυκό” που ζητούν διαρκώς τα παιδιά

5 τρόποι για να βοηθήσουμε το μωρό να ανακαλύψει τους ήχους

 

Ροή Ειδήσεων