13χρονος βρέθηκε λιπόθυμος μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

13χρονος βρέθηκε λιπόθυμος μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

Τρεις συλλήψεις έγιναν συνολικά στην Ναύπακτο αφότου ένας 13χρονος βρέθηκε λιπόθυμος στον δρόμο μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στους δύο ιδιοκτήτες ενός μπαρ στην Ναύπακτο με την κατηγορία της έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Από την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι ένας 13χρονος, χθες αργά το βράδυ, ευρισκόμενος μέσα σε νυχτερινό μαγαζί στην περιοχή κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Υποβασταζόμενος από άλλους ανηλίκους, αφού εξήλθε του καταστήματος, διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και στη συνέχεια αποφασίστηκε η διακομιδή του στην Παιδιατρική του Γ.Π.Νοσοκομείου Πατρών.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας κατάσχεσαν συνολικά 47 φιάλες αλκοολούχων ποτών και παρήγγειλαν στη Χημική Υπηρεσία Αιτωλοακαρνανίας τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων, ενώ χορηγήθηκε παραγγελία προς την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, για τη διενεργεια τοξικολογικών και εργαστηριακών εξετάσεων στον ανήλικο.

Παράλληλα, συνελήφθη και ένας ανήλικος ο οποίος φιλοξενούσε τον 13χρονο στην Ναύπακτο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Διαβάστε επίσης:

Παιδιά, έφηβοι και νέοι, στο στόχαστρο των καρκίνων του παχέος εντέρου

Ο ΠΟΥ ανησυχεί: Αλκοόλ και ηλεκτρονικά τσιγάρα οι κακές συνήθειες παιδιών ηλικίας 11 με 15

Ροή Ειδήσεων