13χρονη με πολύ σοβαρά εγκαύματα λόγω παιχνιδιού-πρόκλησης στο TikTok

13χρονη με πολύ σοβαρά εγκαύματα λόγω παιχνιδιού-πρόκλησης στο TikTok

Σε απόλυτη αναστάτωση μια οικογένεια στις ΗΠΑ επιθυμεί να ενημερώσει τον κόσμο για τη νέα πρόκληση του TikTok, εξαιτίας της οποίας η 13χρονη κόρη τους νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στη ΜΕΘ με εξαιρετικά σοβαρά εγκαύματα.

 

Η μητέρα της αναφέρει πως η 13χρονη άρπαξε φωτιά, ενώ βιντεοσκοπούσαν μαζί με μια φίλη της βίντεο, στο μπάνιο του σπιτιού της στο Portland.

 

«Είναι απίστευτο, φρικτό…» λέει η ίδια.

 

«Κανείς να μην χρειαστεί να δει το παιδί του να φλέγεται! Είναι τρομακτικό!»

 

Το βίντεο που οι δύο έφηβες προσπαθούσαν να μιμηθούν, έδειχνε έναν άντρα να ψεκάζει με λακ τον καθρέφτη του μπάνιου και έπειτα να βάζει φωτιά.

 

Όταν η μητέρα μπήκε στο μπάνιο, ακούγοντας τα ουρλιαχτά της φίλης της κόρης της, βρήκε τη λακ στον πάγκο με τη φιάλη ανοιγμένη στα δύο. Δίπλα ήταν ένας αναπτήρας και ένα σπασμένο κερί. Η φίλη της 13χρονης αποκάλυψε, ότι προσπαθούσαν να αντιγράψουν το βίντεο που έβλεπαν στο TikTok.

 

To πυροσβεστικό σώμα του Portland δήλωσε, πως η φωτιά αυτή θα μπορούσε να βάλει όλο το σπίτι και τους ενοίκους σε κίνδυνο. Ο δε επικεφαλής της ομάδας πυροσβεστών είπε, ότι δεν έχει ξαναδεί κάποιον να κάνει κάτι πιο τρομακτικό. Και πρόσθεσε πως αν το δέρμα μας πιάσει φωτιά, μπορεί να καεί σε λίγα δευτερόλεπτα.

 

Η 13χρονη Destiny από την πρώτη στιγμή που μπήκε στην εντατική, υποβλήθηκε σε τραχειοτομή και οι γιατροί πλέον προσπαθούν να αντικαταστήσουν το δέρμα στον λαιμό και το χέρι της.

 

Οι γονείς της θέλουν να ενημερώσουν τους γονείς για τον κίνδυνο, για να μη συμβεί κάτι τέτοιο σε άλλο παιδί. Επίσης, είναι σημαντικό οι γονείς να μιλήσουν στα παιδιά τους για καταστάσεις όπως η παραπάνω και για το πού μπορεί να οδηγήσουν.

 

Αυτή τη στιγμή η οικογένεια συγκεντρώνει χρήματα για να μπορέσει να ανταποκριθεί στο υψηλό κόστος της χειρουργικής επέμβασης.

 

Πηγή: 7news.com.au

Ροή Ειδήσεων