25η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι

25η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι

Η 25η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι που διοργανώνει ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά άνοιξετις πύλες της, την Παρασκευή 3 Ιουνίου και μας περιμένει να την επισκεφτούμε μέχρι και την Κυριακή 19 Ιουνίου. Ιδανική καλοκαιρινή βόλτα, θαλασσινό αγέρι και όμορφα βιβλία!

Η Έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά και Σαββατοκύριακα από τις 19:00 μ.μ. μέχρι τις 23:00 μ.μ. και όπως κάθε χρόνο θα φέρει τον κόσμο του Πειραιά κοντά στο βιβλίο και στις νέες εκδόσεις.

Στην Έκθεση συμμετέχουν εκδοτικοί οίκοι από όλη την Ελλάδα και κατά τη διάρκειά της το Πασαλιμάνι γίνεται πόλος έλξης για τους φίλους του βιβλίου από την ευρύτερη περιφέρεια του Πειραιά και των Αθηνών.

Φέτος σκοπός είναι να αναδειχθούν τα κοινωνικά δίκτυα του βιβλίου, διοργανώνοντας την Πρώτη Συνάντηση Λεσχών Ανάγνωσης Πειραιά, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου. Επίσης με τη συνεργασία του Φωτογραφικού Αρχείου του Μουσείου Μπενάκη και του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου φιλοξενείται στο περίπτερο των εκδηλώσεων έκθεση φωτογραφίας από το αρχείο της Βούλας Παπαιωάννου.

Στον ίδιο χώρο οι μικροί φίλοι του βιβλίου θα μπορούν να συμμετέχουν σε θεατρικό παιχνίδι, και οι μεγαλύτεροι να παρακολουθήςουν βιβλιοπαρουσιάσεις και συζητήσεις.

Ροή Ειδήσεων