3 τυχεροί κερδίζουν το βιβλίο επαυξημένης πραγματικότητας “Οι ήρωες του ’21 στο δωμάτιο μου” από τις εκδόσεις Μένανδρος

3 τυχεροί κερδίζουν το βιβλίο επαυξημένης πραγματικότητας “Οι ήρωες του ’21 στο δωμάτιο μου” από τις εκδόσεις Μένανδρος

Ένα από τα ωραιότερα βιβλία που έφτασαν στα χέρια μας το τελευταίο διάστημα και απολαύσαμε την ανάγνωσή τους είναι το εξαιρετικό βιβλίο επαυξημένης πραγματικότητας ΑR “Οι ήρωες του ’21 στο δωμάτιο μου” που υπογράφει η Ιωάννα Σκαρλάτου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μένανδρος.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μέσω της εφαρμογής επαυξημένης πραγματικότητας, οι ήρωες της πατρίδας μας ζωντανεύουν, μιλάνε, κινούνται στο δωμάτιο των παιδιών και φωτογραφίζονται μαζί τους

Mέσω ενός συνδυασμού 3d animation και της έξυπνης συσκευής σας (κινητό ή tablet), ο Παλαιών Πατρών Γερμανός, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, ο Νικήτας Νικηταράς & ο μικρός πρωταγωνιστής του βιβλίου βρίσκονται δίπλα σας.

Οι μικροί μας φίλοι δεν ωφελούνται μόνο μέσω της ανάγνωσης μιας λογοτεχνικής ιστορίας, αλλά λαμβάνουν μέρος σε μία μοναδική εμπειρία η οποία στοχεύει στην καλλιέργεια της συναισθηματικής τους νοημοσύνης.

Κρατώντας το βιβλίο, τα παιδιά βλέπουν τους ήρωες να ξεπηδούν μέσα από τις σελίδες του, να κινούνται μέσα στον χώρο τους, να μιλάνε, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να έρθουν κοντά τους, ακόμα και να φωτογραφηθούν μαζί τους!

Το βιβλίο “Οι Ήρωες του ’21 στο Δωμάτιό μου” αποτελεί μία διαδραστική πρόταση για την καλλιέργεια της συναισθηματικής ανάπτυξης των παιδιών μας. Μέσω της δωρεάν εφαρμογής μικροί και μεγάλοι μπορούν να ακούσουν το βιβλίο ολόκληρο ή και σελίδα-σελίδα (audio book).

Ένα ξεχωριστό ταξίδι ξεκινάει! Είστε έτοιμοι;

Για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας

Σελίδες: 24

ISBN 978-618-5447-28-1

Τιμή 18 €

 

 

TO ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν το βιβλίο επαυξημένης πραγματικότητας “Οι ήρωες του ’21 στο δωμάτιο μου” από τις εκδόσεις Μένανδρος.

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Τρίτη 28 Μαρτίου στις 15.00 το μεσημέρι. 

ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν το βιβλίο επαυξημένης πραγματικότητας “Οι ήρωες του ’21 στο δωμάτιο μου” από τις εκδόσεις Μένανδρος.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές:

1.ΒΛΑΣΗΣ ΓΚΙΤΖΟΣ

2.Δήμητρα-Μαρία Δρεκόλια

3.Ράπτη Ράνια

Ροή Ειδήσεων