3 χρόνια εντατικής γυμναστικής κάνουν θαύματα: Απόδειξη οι φωτογραφίες αυτής της κοπέλας

3 χρόνια εντατικής γυμναστικής κάνουν θαύματα: Απόδειξη οι φωτογραφίες αυτής της κοπέλας

Στα 22 της χρόνια, η Laura Micetich ζύγιζε 136 κιλά και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, μεταξύ των οποίων υπερθυρεοειδισμό, υψηλή αρτηριακή πίεση και προδιαβήτη. Συνειδητοποίησε, λοιπόν, ότι χωρίς ριζικές αλλαγές στη διατροφή και τον τρόπο ζωής της, τα πολύτιμα νιάτα της θα χάνονταν και θα καλούνταν να αντιμετωπίσει μια σύντομη και δύσκολη ζωή.

«Αποφάσισα να πάρω τον έλεγχο της ζωής μου και να κάνω την αλλαγή», λέει η ίδια. «Αφού προσπάθησα και απέτυχα πολλές φορές να διαχειριστώ την υγεία μου, το βάρος μου έγινε πλέον επικίνδυνο και σκεφτόμουν την εναλλακτική του χειρουργείου.»

Ωστόσο, προτίμησε να αρχίσει να επισκέπτεται το συνοικιακό της γυμναστήριο, όπου πολύ σύντομα αγάπησε την άρση βαρών. Τόσο πολύ μάλιστα που σύντομα άρχισε να γίνεται σαφές, ότι το χειρουργείου δεν θα ήταν καθόλου απαραίτητο. «Κάτι που αρχικά ξεκίνησε για να αποφύγω το χειρουργείο, σύντομα εξελίχθηκε σε μεγάλη αγάπη για την υγεία, την άσκηση και τη διατροφή», γράφει στην ιστοσελίδα της. «Ξεκίνησα να πηγαίνω στο γυμναστήριο, να σηκώνω βάρη και να τρώω υγιεινά, ανάλογα με τις ανάγκες του σώματός μου. Και μου πήρε μερικές εβδομάδες για να καταλάβω, ότι δεν χρειαζόταν να κάτσω κάτω από το νυστέρι, αλλά… κάτω από τη μπάρα!»

«Τον πρώτο χρόνο γυμναστικής έχασα 45 κιλά χωρίς χειρουργείο και άλλαξα σημαντικά τις ανθυγιεινές μου συνήθειες. Πλέον δεν έχω προβλήματα υγείας και η ζωή μου άλλαξε προς το καλύτερο, συνειδητοποιώντας απλά, ότι αυτό που θέλουμε και αυτό που κάνουμε είναι εντελώς εκτός του δικού μας ελέγχου».

Δείτε τη μεταμόρφωση της κοπέλας και… δεν θα το πιστεύετε, στο Infokids.com.cy.