37χρονη μητέρα 3 παιδιών έτρωγε καθημερινά ξύλο από τον σύζυγό της – Οι εφιαλτικές στιγμές και η καταγγελία

37χρονη μητέρα 3 παιδιών έτρωγε καθημερινά ξύλο από τον σύζυγό της - Οι εφιαλτικές στιγμές και η καταγγελία

37χρονη μητέρα 3 παιδιών έτρωγε καθημερινά ξύλο από τον σύζυγό της – Οι εφιαλτικές στιγμές και η καταγγελία

Μαρτυρικές στιγμές περνούσε στα χέρια του 46χρονου άνδρα της μια 37χρονη μητέρα 3 παιδιών στα Χανιά. Καθημερινά για 6 χρόνια ζούσε τον εφιάλτη της κακοποίησης, της κακομεταχείρισης και υπέμενε μαρτυρικά.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και χθες οι Αστυνομικοί του τμήματος Κισσάμου κλήθηκαν να παρέμβουν για να την σώσουν μαζί με τα 3 αγγελούδια τους.

Υπέμενε το μαρτύριο της κακοποίησης για 6 χρόνια

Πρόκειται για την συστηματική κακοποίηση μιας 37χρονης -μητέρας τριών ανήλικων παιδιών- από τον 46χρονο σύζυγό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο 46χρονος κακοποιούσε εδώ έξι χρόνια τη σύζυγό του, όντας υπό την επήρεια αλκοόλ. Η εξαιρετικά ζοφερή οικογενειακή ατμόσφαιρα είχε επιπτώσεις και στα τρία ανήλικα παιδιά, που άρχισαν να αντιμετωπίζουν μαθησιακά προβλήματα.

Η 37χρονη, απευθύνθηκε μάλιστα στις αρμόδιες δομές, προκειμένου να δεχθεί τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της, ψυχολογική υποστήριξη.

Τελικά, η αποστολή μιας ανώνυμης επιστολής που έδινε τη σοβαρότητα και την έκταση του προβλήματος, με αποδέκτη το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, στάθηκε η αιτία να επιχειρηθεί να αναστραφεί αυτή η επικίνδυνη για τη γυναίκα μα και για τα παιδιά της κατάσταση.

Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν την 37χρονη, η οποία δεν ωστόσο δεν ήθελε να καταγγέλλει τον σύζυγό της, ελπίζοντας πως θα άλλαζε συμπεριφορά.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Η σταγόνα ωστόσο που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το πρωί της Κυριακής 13 Μαρτίου, όταν δηλαδή ο 46χρονος επέστρεψε σπίτι του μεθυσμένος, με αποτέλεσμα να υπάρξει ακόμα μια έκρηξη βίας.

Το πρωί της Δευτέρας η 37χρονη πήγε στο Α.Τ. Κισσάμου και κατάγγειλε το περιστατικό, με αποτέλεσμα την σύλληψη του συζύγου της με την διαδικασία του αυτοφώρου και να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη.

Ο ίδιος φαίνεται ότι παραδέχθηκε το πρόβλημα της εξάρτησης από το αλκοόλ που οδηγεί τον ίδιο σε βίαια ξεσπάσματα. Τελικά αποφασίστηκε να ακολουθήσει θεραπεία σε κέντρο αποτοξίνωσης

 

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Θρίλερ για γερά νεύρα – Ανάρτηση για ασφυξία “βάζει φωτιά” – Νέα σοβαρή εξέλιξη

Αυτός ο Δήμος ασφαλίζει εντελώς δωρεάν όλους τους μαθητές Δημοτικού

Ούτε ιδιαίτερα, ούτε απογευματινά “τρεχάματα”: Βρήκαμε τη λύση για τα μαθήματα του σχολείου