38χρονος άρπαξε 15χρονη-Τον πρόδωσε το Facebook

38χρονος άρπαξε 15χρονη-Τον πρόδωσε το Facebook

Ένα κορίτσι 15 χρονών έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια 38χρονου. Το ανήλικο θύμα περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς απήχθη ενώ περπατούσε αμέριμνη στη λεωφόρο Δημοκρατίας στη Ραφήνα.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι η κοπέλα περπατούσε όταν ο άνδρας σταμάτησε δίπλα της με το αυτοκίνητό του και την ρώτησε αν θέλει να την πάει κάπου.

Εκείνη απάντησε αρνητικά και τότε ο 38χρονος αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητο και με τη χρήση βίας, την έβαλε να καθίσει στη θέση του συνοδηγού και κατευθύνθηκε προς Ραφήνα.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο συλληφθείς κατέβασε το παντελόνι του και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα, ενώ αυτή φώναζε και προσπαθούσε να αποβιβαστεί του οχήματος.

τον προδωσαν τα social

Η κοπέλα στη συνέχεια κατάφερε να ξεφύγει. Το περιστατικό ξεκίνησε στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στη Ραφήνα και κατέληξε μερικά στενά πιο πέρα. Η ανήλικη έδωσε χθες το βράδυ κατάθεση παρουσία ψυχολόγου.

Από το Τ.Α Ραφήνας – Πικερμίου συστάθηκε ειδική ομάδα προς αναζήτηση και σύλληψη του δράστη και από την έρευνα που έγινε, εντοπίστηκε το προφίλ που διατηρούσε ο δράστης στο Facebook με αποτέλεσμα να αναγνωριστεί από το θύμα και να συλληφθεί.

Ο άνδρας συνελήφθη στη Νέα Μάκρη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανήλικης και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Πιερρακάκης: “Θα μεγιστοποιήσουμε τη γνώση και τις δυνατότητές μας σε τομείς όπως το εκπαιδευτικό υλικό, τα εκπαιδευτικά εργαλεία και την κατάρτιση εκπαιδευτικών”

2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου: Ένα Καινοτόμο και Πρωτοπόρο Δημόσιο Σχολείο

Οδηγός σχολικού χτύπησε βίαια ΑμεΑ μπροστά σε μαθητές