44ο Φεστιβάλ Παιδιού: Έρχεται 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου στο Άλσος Βαρβαρέσου

44ο Φεστιβάλ Παιδιού: Έρχεται 31 Μαΐου - 2 Ιουνίου στο Άλσος Βαρβαρέσου

44ο Φεστιβάλ Παιδιού: Έρχεται 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου στο Άλσος Βαρβαρέσου

Ένα μοναδικό τριήμερο φεστιβάλ με απίστευτες δραστηριότητες για παιδιά!

Το Φεστιβάλ Παιδιού αποτελεί για χρόνια θεσμό για τον δήμο μας. Έτσι, και αυτή την χρονιά διοργανώνουμε το 44ο Φεστιβάλ παιδιού το οποίο θα έχει πλήθος δραστηριοτήτων, όπως παιχνίδια λούνα πάρκ, τέρμα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, mini golf, ping pong, survivor games, πύργο αναρρίχησης, flying fox, τοξοβολία, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς μας φίλους όπως εργαστήρια ζωγραφικής, origami, decoupage, αργαλειού, κατασκευής ξύλινου κοσμήματος και ονειροπαγίδας. Οι λιλιπούτειοι επισκέπτες μας θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν το mini πλανητάριο και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας.

Ξυλοπόδαροι, μασκότ, ταχυδακτυλουργοί θα είναι εκεί για να προσφέρουν άφθονες στιγμές διασκέδασης στα παιδιά, τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν το face painting, μπαλονοκατασκευές και να παρακολουθήσουν bubble shows. Από το φετινό Φεστιβάλ Παιδιού δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις και τα δώρα για τους μικρούς μας φίλους.

Με χαρά, σας προσκαλούμε στην έναρξη του Φεστιβάλ την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 17:00 – 22:00 όπως επίσης το Σάββατο και την Κυριακή 01 & 02 Ιουνίου 10:00 – 14:00 & 17:00 – 22:00 για να περάσουμε όμορφα και να γεμίσει το φεστιβάλ από παιδικά χαμόγελα. 

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

«Με χαρά και αυτή τη χρονιά διοργανώνουμε το παραδοσιακό Φεστιβάλ Παιδιού το οποίο θα φιλοξενήσει τα παιδιά μας και θα τους προσφέρει στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Μέσα σε πλήθος παιχνιδιών και δραστηριοτήτων ο δήμος μας γίνεται έμπρακτα αρωγός και στηρίζει τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου μας, γι΄αυτό και καθ΄ όλη την διάρκεια του Φεστιβάλ θα συλλέγονται είδη πρώτης ανάγκης, όπως φάρμακα, τρόφιμα, ρούχα, σχολικά και βρεφικά είδη προκειμένου να ενισχύσουμε τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε όμορφα μικροί και μεγάλοι».