7χρονη παρέλυσε μετά από φρικτό ατύχημα σε κολύμπι – Σε θαύμα ελπίζουν οι γονείς της

7χρονη παρέλυσε μετά από φρικτό ατύχημα σε κολύμπι - Σε θαύμα ελπίζουν οι γονείς της

7χρονη παρέλυσε μετά από φρικτό ατύχημα σε κολύμπι – Σε θαύμα ελπίζουν οι γονείς της

Σοβαρά τραυματίστηκε ένα 7χρονο κορίτσι από το Τενεσί, έπειτα από ένα φρικτό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των διακοπών του νωρίτερα αυτό το μήνα.

Όταν συνέβη το τρομακτικό περιστατικό, η 7χρονη Σάρα κολυμπούσε με την οικογένειά της κοντά στο κάμπινγκ, όπου απολάμβαναν τις διακοπές τους. Όλα συνέβησαν, όταν μία έφηβη έκανε βουτιά από έναν βράχο και προσγειώθηκε πάνω στην πλάτη του μικρού κοριτσιού.

Μετά από αυτό το ατύχημα, το κορίτσι δεν μπορεί να νιώσει το σώμα της από το στήθος και κάτω. Βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στην Ατλάντα και οι γονείς της πλέον ελπίζουν σε ένα θαύμα.

«Όταν η έφηβη προσγειώθηκε πάνω στην πλάτη της κόρης μας, όλο της το σώμα πάγωσε. Χτύπησε το κεφάλι της στον πυθμένα του ποταμού και σταδιακά ένιωσε τα χέρια της να μουδιάζουν. Όταν ξαναένιωσε τα χέρια της, κατάφερε να βγει στην επιφάνεια και να φωνάξει. Πλέον έχει 19 ράμματα στο κεφάλι της και έχει υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης της σπονδυλικής της στήλης. Οι γιατροί πιστεύουν, ότι τα τραύματά της θα είναι μόνιμα, ωστόσο οι γονείς δεν χάνουν την ελπίδα τους.

«Οι γιατροί μας είπαν ότι μπορεί να μην ξαναπερπατήσει, μετά από αυτά τα τραύματα. Όμως, εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε και να παρακαλούμε τον Θεό για ένα θαύμα. Έχουμε ανάγκη την ελπίδα. Είναι μόλις 7 ετών. Χριστέ μου, σε παρακαλώ σώσε το κοριτσάκι μας», ανέφεραν οι γονείς σε ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φίλοι της οικογένειας έχουν δημιουργήσει έναν ερανικό λογαριασμό στο GoFundMe προκειμένου να βοηθήσουν οικονομικά για τα έξοδα της νοσηλείας της μικρούλας και το κορίτσι να μπορέσει να ξαναπερπατήσει.

Διαβάστε επίσης:

Voucher για παιδικούς σταθμούς: Την Τρίτη τα προσωρινά αποτελέσματα για τους δικαιούχους

«Αν σου πουν πως απαγορεύεται να δείξεις το στήθος σου δημόσια, ας μηνύσουν τα περίπτερα που τα έχουν φάτσα φόρα»

Καν’τε μία βόλτα στην… Χαμένη Ατλαντίδα και συζητήστε με τον Πλάτωνα (βίντεο)