Αδιανόητο: Έβαλαν χειροπέδες σε 5χρονο επειδή το “έσκασε” από το σχολείο του και τον τρομοκράτησαν με τα λόγια τους! (video)

Αδιανόητο: Έβαλαν χειροπέδες σε 5χρονο επειδή το “έσκασε” από το σχολείο του και τον τρομοκράτησαν με τα λόγια τους! (video)

Τον γύρο του κόσμου κάνει της τελευταίες ώρες ένα βίντεο από το Μέριλαντ της Αμερικής, το οποίο έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ, αφού δείχνει αστυνομικούς να ασκούν λεκτική βία και να βάζουν χειροπέδες σε ένα μικρό αγόρι επειδή… το έσκασε από το σχολείο!

Το παιδί περπατούσε μόνο λίγα μέτρα μακριά από το σχολείο του, όταν οι αστυνομικοί τον είδαν και τον σταμάτησαν. Με απειλητικό τόνο, άρχισαν να του κάνουν ερωτήσεις. Έπειτα τον έβαλαν στο πίσω μέρος του περιπολικού και τον επέστρεψαν στο σχολείο του, όπου οι επιθετικές ερωτήσεις συνεχίστηκαν: «Σε δέρνει η μαμά σου; Γιατί κάποιος θα σου τις βρέξει σήμερα!» του λένε μεταξύ άλλων.

Το παιδί άρχισε να κλαίει ασταμάτητα, όμως οι αστυνομικοί συνέχισαν τις απειλές. Το πιο ακραίο; Όταν η μαμά του έφτασε στο σχολείο για να το παραλάβει, του πέρασαν χειροπέδες, για να «του δώσουν ένα μάθημα»! Του είπαν μάλιστα, ότι αυτές είναι «για άτομα που δεν θέλουν να ακούσουν και δεν ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν».

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Λίγες ημέρες μετά το συμβάν, η μητέρα του παιδιού υπέβαλε αγωγή κατά του σχολείου, της Κομητείας και των αστυνομικών, ζητώντας αποζημίωση για να τα ψυχολογικά τραύματα που προκάλεσαν στο παιδί.

Ροή Ειδήσεων