Αγανάκτηση στις Σέρρες: 5χρονη χτύπησε σε παραλία και δεν υπήρχε γιατρός να την εξετάσει

Αγανάκτιση στις Σέρρες: 5χρονη χτύπησε σε παραλία και δεν υπήρχε γιατρός να την εξετάσει

Αγανάκτηση στις Σέρρες: 5χρονη χτύπησε σε παραλία και δεν υπήρχε γιατρός να την εξετάσει

Το πρόβλημα εντοπίζεται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, όμως αυτή τη φορά στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν οι Σέρρες. Εκεί, μια 5χρονη τραυματίστηκε σοβαρά, κινδυνεύοντας όμως όχι από το ίδιο το τραύμα αλλά από τις ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό.

Συγκεκριμένα, το ατύχημα συνέβη το περασμένο Σάββατο στην παραλία Οφρυνίου. Ένα 5χρονο κορίτσι χτυπήθηκε από πέτρα στο κεφάλι και ο πατέρας του όταν το πήγε στο Πολυδύναμο Ιατρείο για τις πρώτες βοήθειες, το βρήκε κλειστό.

Ευτυχώς τις πρώτες βοήθειες παρείχε ο ναυαγοσώστης από το beach bar και στη συνέχεια η μικρή μεταφέρθηκε στο ΚΥ Ροδολίβους. Οι παραθεριστές, ωστόσο, είναι πολύ ανήσυχοι για την κατάσταση που επικρατεί.

Τα παραπάνω ανέφερε ο πατέρας της μικρής, Θεμιστοκλής Μουλάκης, μιλώντας στην τηλεόραση “Επιλογές”. Ο δε φαρμακοποιός της περιοχής, κ. Δήμος Βίτσιος, ανέφερε ότι έπειτα από πολλές παρεμβάσεις που έγιναν για το συγκεκριμένο θέμα, την Δευτέρα 6 Ιουνίου διορίστηκε νέος μόνιμος γιατρός στην Παραλία Οφρυνίου, για όλη τη διάρκεια του έτους.

Βέβαια, το πρόβλημα δεν λύνεται καθώς ο γιατρός είναι ένας και δεν θα μπορεί να λειτουργεί τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα. Ο κ. Γιάννης Μπαλίτης μάρτυρας του περιστατικού με το μικρό 5χρονο κοριτσάκι ανέφερε ότι η ανάγκη ύπαρξης γιατρών είναι επιτακτική και επέρριψε ευθύνες στην κεντρική διοίκηση του νομού Καβάλας.

Δείτε το ρεπορτάζ του epiloges.tv:

Διαβάστε ακόμα:

«Για αποφάσεις 750.000 ευρώ το δικαστήριο δεν έδωσε ούτε ένα» – Ξέσπασμα του μπαμπά της μικρής Αλεξίας για την «ποινή – χάδι»

Πανελλήνιες 2022: Οι μαθητές των ΓΕΛ εξετάζονται σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική

Πήραν DNA από Δασκαλάκη και Πισπιρίγκου – Δήλωση “βόμβα” από τον Ιατροδικαστή Λέων

Ροή Ειδήσεων