Άγριο ξύλο μεταξύ εφήβων στον Άγιο Δημήτριο – Μαχαίρια και γκλοπ μαζί τους – Στο Νοσοκομείο 14χρονος και 15χρονος

Άγριο ξύλο μεταξύ εφήβων στον Άγιο Δημήτριο – Μαχαίρια και γκλοπ μαζί τους – Στο Νοσοκομείο 14χρονος και 15χρονος

“Πόλεμος” επικυριαρχίας ανάμεσα σε “αντίπαλες” περιοχές της Αθήνας και προσωπικές διάφορες, φαίνεται ότι κρύβονται πίσω από τη νέα αιματηρή συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδες νεαρών που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον Άγιο Δημήτριο.

Στο Νοσοκομείο 14χρονος και 15χρονος

Δυο μαθητές ηλικίας 14 και 15 ετών κατέληξαν στο νοσοκομείο, όταν οι “άγουροι” πρωταγωνιστές της συμπλοκής αποφάσισαν να επιστρατεύσουν μαχαίρια και γκλοπ για να λύσουν τις διαφορές τους. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου, συνέλαβαν πέντε από τους νεαρούς, ενώ αναζητούν και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στο αιματηρό συμβάν.

Η άγρια συμπλοκή σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Εκεί φαίνεται ότι βρέθηκαν περίπου 20 άτομα από τον Άγιο Δημήτριο, την Αργυρούπολη και την Ηλιούπολη.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν οι νεαροί είχαν δώσει “ραντεβού” ή αν η μία από τις “αντίπαλες” ομάδες επισκέφτηκε τον Άγιο Δημήτριο στα πλαίσια των επιθέσεων επίδειξης δύναμης και επικυριαρχίας. Τα αίματα ανάμεσα στους μαθητές άναψαν γρήγορα με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια, ενώ βγήκαν ακόμα και μαχαίρια, αλλά και γκλοπ.

Κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής, τραυματίστηκαν δύο ανήλικοι, ηλικίας 14 και 15 ετών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο που κάλεσαν οι έντρομοι και σοκαρισμένοι κάτοικοι της περιοχής. Ο ένας από τους νεαρούς έφερε τραύματα από μαχαίρι στα πλευρά και τον αγκώνα και ο δεύτερος είχε χτύπημα στο κεφάλι από γκλοπ.

Συλλήψεις και δικογραφία

Συναγερμός για την εξαφάνιση ανήλικης στο Χαϊδάρι!

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν άμεσα τις έρευνες και κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν πέντε από τους πρωταγωνιστές της συμπλοκής, τους οποίους μάλιστα αναγνώρισαν οι τραυματίες. Πρόκειται για τρεις 18χρονους και δύο αγόρια ηλικίας 17 ετών από την Ελλάδα και την Αλβανία. Μάλιστα, ο ένας από αυτούς είχε στην κατοχή του το μαχαίρι που προκάλεσε τα τραύματα στον ανήλικου μαθητή.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της απλής σωματικής βλάβης, της συμπλοκής και της παράβασης του νόμου περί όπλων. Όταν οι νεαροί συλληφθέντες ρωτήθηκαν από τους αστυνομικούς για την αφορμή πίσω από την άγρια συμπλοκή, φαίνεται να ανέφεραν ως λόγο μια… κοπέλα, την οποία δεν κατονόμασαν.

Οι αρχές που αναζητούν και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους, εκτιμούν ότι και αυτή η συμπλοκή εντάσσεται στα πλαίσια της αντιπαράθεσης ανάμεσα σε ομάδες νεαρών από αντίπαλες γειτονιές της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης:

Πισπιρίγκου: «Οι γιατροί δεν έχουν το Αλάθητο του Πάπα – Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν επηρεάζει κανέναν»

Καλά νέα για τον 14χρονο που “νοσηλεύεται” ξεχασμένος στην παιδιατρική του ΠΑΓΝΗ

Μενίδι: Ανήλικοι έδειραν και επιχείρησαν να κλέψουν οδηγό ταξί – Μια κοπέλα βρισκόταν στο πίσω κάθισμα