ΑΛΛΑΤΙΝΗ: Νέα μπισκότα Digestive Χωρίς Ζάχαρη, Goodness in Me

ΑΛΛΑΤΙΝΗ: Νέα μπισκότα Digestive Χωρίς Ζάχαρη, Goodness in Me

Επί δεκαετίες η μάρκα Αλλατίνη προσφέρει σε κάθε ελληνικό σπίτι προϊόντα υψηλής ποιότητας φτιαγμένα με μεράκι και φροντίδα.

Η μάρκα Αλλατίνη παραμένει πιστή στην Καλοσύνη, μία από τις διαχρονικές της αξίες που βρίσκεται στη βάση της σύγχρονης ισορροπημένης διατροφής. Καλοσύνη σημαίνει ποιότητα και θρεπτική αξία. Σημαίνει προϊόντα που συνδυάζουν την απόλαυση με την ισορροπία και το μέτρο. Σημαίνει συνταγές γεμάτες γεύση και αρώματα. Σημαίνει αρετή, ορθότητα, υπευθυνότητα και πάνω από όλα σεβασμό στον άνθρωπο.

Νέα μπισκότα Digestive Χωρίς Ζάχαρη, Goodness in Me

Με βάση αυτές τις αρχές η σειρά προϊόντων Αλλατίνη παρουσιάζει τα νέα μπισκότα Digestive Χωρίς Ζάχαρη στη σειρά Goodness in Me που μπορείς να απολαμβάνεις, χωρίς ενοχές, κάθε στιγμή της ημέρας.

Τα νέα μπισκότα εμπλουτίζουν τα ήδη διαχρονικά και αγαπημένα Digestive Κλασικά τα οποία ανανεώνουν την εικόνα τους και κυκλοφορούν σε ολοκαίνουρια συσκευασία.

Τα μπισκότα Αλλατίνη Digestive, φτιαγμένα με αλεύρι Ολικής Άλεσης, αποτελούν ιδανική πηγή φυτικών ινών. Μπορείς να τα απολαμβάνεις από το πρωί με γάλα, τυρί ή γιαούρτι, καθώς και να τα χρησιμοποιείς ως βάση για γλυκές, και όχι μόνο, δημιουργίες.

Αλλατίνη. Ένας κόσμος γεμάτος Καλοσύνη

Η οικογένεια προϊόντων με την υπογραφή Αλλατίνη εξελίσσεται διαρκώς προσφέροντας ποικιλία επιλογών που καλύπτουν κάθε σύγχρονη καταναλωτική διατροφική ανάγκη.