«Αν κάθε μέρα»: Κατεβάστε και διαβάστε εντελώς δωρεάν με τα παιδιά ένα παραμύθι που εξηγεί τι σημαίνει αποταμίευση

«Αν κάθε μέρα»: Κατεβάστε και διαβάστε εντελώς δωρεάν με τα παιδιά ένα παραμύθι που εξηγεί τι σημαίνει αποταμίευση

Κάθε χρόνο η 31η Οκτωβρίου είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης και η σημερινή μέρα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μυήσετε τα παιδιά σας στη έννοια της εξοικονόμησης χρημάτων και της σωστής διαχείρισης.

Σύμμαχος στην προσπάθειά σας αυτή είναι το παιδικό παραμύθι που έγραψε ο Αντώνης Παπαθεοδούλου και εικονογράφησε η Μυρτώ Δεληβοριά και μόλις σε 17 σελίδες εξηγεί στα παιδιά όλα όσα πρέπει να ξέρουν για τη διαχείριση των χρημάτων.

Με τίτλο “Αν κάθε μέρα” το βιβλίο μιλάει για την αποταμίευση από μια διαφορετική, ευρύτερη οπτική γιατί η αποταμίευση δεν είναι μόνο ο κουμπαράς των παιδιών που γεμίζει νομίσματα. Είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψουν πως για να πετύχουν κάτι μεγάλο, αρκεί να κάνουν κάθε μέρα κάτι μικρό, να δοκιμάσουν να είναι συνεπή και να μάθουν να σκέφτονται αισιόδοξα το μέλλον.

Γιατί όπως εύστοχα σημειώνει και ο συγγραφέας ” Γιατί αποταμίευση δεν είναι νομίσματα που κάνουν κλίνκγι κλίνγκι σε έναν κουμπαρά. Είναι η δύναμη που μας δίνει ο χρόνος να πετύχουμε πράγματα μεγαλύτερα από εμάς που φαντάζουν ακατόρθωτα, κάνοντας κάθε μέρα κι από κάτι μικρό.”

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε και να διαβάσετε εντελώς δωρεάν το παραμύθι πατώντας εδώ Αν κάθε μέρα – Αντώνης Παπαθεοδούλου

 

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στην Κρήτη: Νταής οδηγός ξυλοκόπησε 2 μαθητές την ώρα που πήγαιναν σχολείο

Μα πόσο μεγάλωσε – Η 11χρονη κόρη της Νίνας Λοτσάρη είναι ένα εντυπωσιακό κορίτσι!

Βιασμός 12χρονης: Τρίτο πολιτικό στέλεχος συνομίλησε μαζί της – Αποκάλυψη “φωτιά” για τα πρόσωπα που είχαν επαφές

Ροή Ειδήσεων