Ανακαλύψαμε την καρέκλα φαγητού-θαύμα για τα μικρά ζουζούνια μας!

Ανακαλύψαμε την καρέκλα φαγητού-θαύμα για τα μικρά ζουζούνια μας!

Δύο σούπερ μαμάδες, η Μαρία και η Εβίτα, ήρθαν στην παρέα μας, αποφασισμένες να μοιραστούν με εμάς τα μυστικά τους. Τι χρειάζεται η έγκυος, πώς θα απολαύσουμε τη λοχία, πώς θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες με το μωράκι στο σπίτι τους πρώτους μήνες;

Γιατί τα μωράκια θέλουν κι αυτά τον τρόπο τους! Κι οι μωρομάνες τις συμβουλές τους!

Η Μαρία και η Εβίτα λοιπόν, ή καλύτερα το mariaevita.gr, μετά από προσωπική έρευνα και δοκιμασίες, ετοίμασαν μια λίστα με προϊόντα που θα λύσουν τα χέρια στις νέες μητέρες. Προϊόντα τσεκαρισμένα, λειτουργικά και φιλικά στο μωρουδιακό δερματάκι.

Πρώτη αποκάλυψη του mariaevita.gr είναι το καρεκλάκι φαγητού– θαύμα Minui Handysitt για παιδιά από 6 μήνων έως …. 99 ετών! Ενα design καρεκλάκι ιδανικό για την εισαγωγή του μικρού παιδιού στη διατροφή, απαραίτητο για να αισθάνεται ισότιμο στο οικογενειακό τραπέζι και portable για να το έχετε μαζί στις εξόδους σας!minui handysitt

Το κάθισμα Minui Handysitt είναι 5 σε 1 – καρέκλα φαγητού για ζουζούνια από 6 μηνών, φορητό καρεκλάκι για τις βόλτες, μικρό καρεκλάκι δαπέδου, μετατρέπεται σε καρέκλα εφήβου όταν με το καλό το παιδί μεγαλώσει και σε ασφαλή σκαλιέρα !

Η ξύλινη σταθερή κατασκευή του, ο άψογος σκανδιναβικός σχεδιασμός και η πολυλειτουργικότητά του, έχουν κάνει εκατομμύρια παιδιά ανεξάρτητα και άλλες τόσες Ευρωπαίες μαμάδες χαρούμενης και υπερήφανες για την αγορά τους.

child shittingκαρεκλάκιΔεν είναι τυχαίο που κυκλοφορεί 25 ολόκληρα χρόνια στη διεθνή αγορά, έχοντας αποσπάσει βραβεία BEST BUY και INNOVATION!

Μεταξύ μας, αποκτώντας το σύστημα Καρέκλας Φαγητού Minui Handysitt, κάνετε και εξοικονόμηση χρημάτων: δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε άλλη ασφαλή καρέκλα για τις εξόδους σε ταβέρνες, φιλικά σπίτια, ούτε booster για να το ανασηκώσετε όταν ψηλώσει, ούτε καν νέα καρέκλα για την εφηβεία του!

Τσεκαρισμένο από έμπειρες μαμάδες και οικονομικό!

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες θα δείτε στο Mariaevita.gr

και στο Τηλέφωνο: 210-2724601.