Ανακαλύψαμε το μυστικό για να εξαφανίσουμε ουλές και ραγάδες πριν βγούμε στην παραλία

Ανακαλύψαμε το μυστικό για να εξαφανίσουμε ουλές και ραγάδες πριν βγούμε στην παραλία

Έφτασε κιόλας το καλοκαίρι! Για τους περισσότερους είναι η αγαπημένη εποχή του χρόνου και για κάποιους άλλους είναι η εποχή που οι ατέλειες και τα σημάδια της επιδερμίδας, όπως ραγάδες, ρυτίδες και διχρωμίες, παίρνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν μας επιτρέπουν να απολαύσουμε τον ήλιο, τη θάλασσα και την ανεμελιά που φέρνει μαζί της η καλοκαιρινή περίοδος.

Είναι όμως η ώρα να αφήσουμε πίσω σημάδια κι ατέλειες και να νιώσουμε κι αυτό καλοκαίρι μοναδικές και γεμάτες λάμψη. Πώς θα τα καταφέρουμε; Με το μοναδικό Bio-Oil, το αγαπημένο έλαιο περιποίησης όλων των γυναικών!

Οι ραγάδες ανήκουν πια στο παρελθόν αφού το Bio-Oil βελτιώνει την όψη τους, είτε αυτές έχουν δημιουργηθεί κατά την εγκυμοσύνη, είτε κατά την περίοδο της εφηβείας ή λόγω απότομης αυξομείωσης βάρους. Είναι αποτελεσματικό σε νέες ραγάδες και σε ήδη υπάρχουσες. Η μοναδική σύνθεσή του βοηθάει στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος, μειώνοντας την πιθανότητα σχηματισμού των ραγάδων. Με συχνή χρήση Bio-Oil, δύο φορές την ημέρα, η επιδερμίδα διατηρείται ενυδατωμένη και ανακτά την απαραίτητη ελαστικότητα που χρειάζεται.

Το Bio-Oil παρουσιάζει την ίδια αποτελεσματικότητα και με τα σημάδια από ουλές, καθώς έχει αναπλαστική και προληπτική δράση, διατηρώντας και επαναφέροντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας, προσφέροντας παράλληλα βαθιά ενυδάτωση. Με χρήση δύο φορές την ημέρα, το Bio-Oil θα βελτιώσει την όψη σε υπάρχοντα και νέα σημάδια, χωρίς παράλληλα να αφήνει ίχνος λιπαρότητας στην επιδερμίδα.

Το μυστικό της επιτυχίας του βρίσκεται καλά κρυμμένο στη μοναδική του σύνθεση με βιταμίνες, έλαια καλέντουλας, χαμομηλιού, δεντρολίβανου και λεβάντας, που συμβάλλει αποτελεσματικά στην αναδόμηση και ανάπλαση του δέρματος. Ταυτόχρονα, το καινοτόμο, παγκόσμια πατενταρισμένο συστατικό PurCellin Oil™ που περιέχεται στη σύνθεσή του, ενισχύει την απορρόφηση όλων των ευεργετικών συστατικών του, ενώ η υφή του παραμένει εξαιρετικά ελαφριά.

Οι χρήσεις του Bio-Oil φυσικά δεν σταματούν εδώ, καθώς προσφέρει κι επιπλέον φαρμακευτικές λύσεις, όπως την αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης και την ενυδάτωση της αφυδατωμένης επιδερμίδας, αλλά και άλλες περισσότερο καλλυντικές που οι γυναίκες έχουν λατρέψει. Κάθε γυναίκα και μία διαφορετική ανάγκη, κάθε ανάγκη και μία αγαπημένη χρήση Bio-Oil, αποκλειστικά για τη δική σας επιδερμίδα!