Ανακύκλωση

Ανακύκλωση

<img src="https://www.infokids.gr/wp-content/uploads/2009/10/Anakyklosi-170x150.jpg" alt="Ανακύκλωση" title="Ανακύκλωση" class="alignnone size-thumbnail wp-image-3313" />Ένα βιβλίο, που μας συστήνεται και μας καλεί να γνωριστούμε… καλύτερα. Πιο συγκεκριμένα, η Ανακύκλωση θέλει να μας δείξει τι μπορεί να κάνει. Για παράδειγμα, με το μαγικό ραβδάκι της μπορεί να κάνει τα <strong>σκουπίδια χρήσιμα </strong>για τον πλανήτη.

Ένα βιβλίο, που μας συστήνεται και μας καλεί να γνωριστούμε… καλύτερα. Πιο συγκεκριμένα, η Ανακύκλωση θέλει να μας δείξει τι μπορεί να κάνει. Για παράδειγμα, με το μαγικό ραβδάκι της μπορεί να κάνει τα σκουπίδια χρήσιμα για τον πλανήτη. Ας την ακολουθήσουμε λοιπόν σε ένα μαγικό ταξίδι περιπέτειας και γνώσης. Ανοίγοντας τις σελίδες αυτού του βιβλίου κα μέσα από δραστηριότητες και διασκεδαστικά παιχνίδια θα ανακαλύψουμε τα μυστικά της.
• Θα μάθουμε για το μυστικό ταξίδι των σκουπιδιών στη μυστηριώδη χώρα των ΧΥΤΑ.
• Θα προφυλαχθούμε από τη συμμορία των επικίνδυνων απορριμμάτων.
• Θα εξερευνήσουμε το μαγικό κόσμο της Ανακύκλωσης και θα πάρουμε μέρος στην πιο διασκεδαστική και χρήσιμη εκστρατεία.
• Θα ανακαλύψουμε πώς γίνεται το ανακυκλωμένο χαρτί και θα βοηθήσουμε στη σωτηρία των δασών.
• Με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού CD ROM θα παίξουμε παιχνίδια με τον Σκουπιδάκη, θα σχεδιάσουμε τα δικά μας μηνύματα, θα χρωματίσουμε τις εικόνες και θα απολαύσουμε τις φωτογραφίες.
Μαθαίνοντας τόσα πολλά θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε και εμείς στην Ανακύκλωση για να είναι η γη μας καθαρότερη.

Συγγραφείς: Μωραΐτου Πόπη – Βούλγαρης Γιώργος
Εικονογράφος: Ιούλιος Μαρουλάκης
Εκδόσεις: Άγκυρα
Τιμή: 8,80 Euro
(Από 6 ετών)