Ανατροπή! Η αλήθεια για τον μπαμπά της Καρολάιν και το πού βρίσκεται – Δεν είναι με την μικρή Λυδία – Tι έχει συμβεί

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η οριστική απόφαση του εισαγγελέα για την μικρή Λυδία

Ανατροπή! Η αλήθεια για τον μπαμπά της Καρολάιν και το πού βρίσκεται – Δεν είναι με την μικρή Λυδία – Tι έχει συμβεί

O πατέρας της Καρολάιν συνεχίζει να μένει στην Ελλάδα, παρά τις πληροφορίες ότι μετακόμισε στις Φιλιππίνες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Ντέιβιντ Κράουτς βρίσκεται στην Ελλάδα και φιλοξενείται σε οίκο ευγηρίας σε άγνωστη περιοχή της χώρας μας. Έχει καθημερινή τηλεφωνική επαφή τόσο με τη σύζυγό του, Σουζάνα, όσο και με τη μικρή Λυδία, ενώ ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις σχετικά με τη δίκη του πρώην γαμπρού του και δολοφόνου της κόρης του.

Ο πατέρας της Καρολάιν φιλοξενείται πλέον σε οίκο ευγηρίας

Όπως είπε ο Δημήτρης Μαρέδης ο πατέρας της Καρολάιν έχει επιλέξει να ζει απομονωμένος στον οίκο ευγηρίας και να μην έχει επαφές με τους υπόλοιπους φιλοξενούμενους. Οι μόνοι που τον επισκέπτονται δύο φορές την εβδομάδα είναι φίλοι του από την Αλόννησο και από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπήρχε η σκέψη να πάει στις Φιλιππίνες, όμως αυτό θα ήταν αρκετά δύσκολο στην κατάσταση της υγείας του κι έτσι έμεινε στην Ελλάδα, κάτι που το ήθελε και ο ίδιος.

Η μικρή Λυδία έγινε 2 ετών και ο παππούς της δημοσίευσε φωτογραφία της από τις Φιλιππίνες

Πριν λίγο καιρό ο παππούς της μικρής Λυδίας και μπαμπάς της Καρολαίν με αφορμή τα γενέθλια της μικρής έδωσε στη Daily Mail μία πρόσφατη φωτογραφία της.

Όπως ο ίδιος ο Ντέιβιντ Κράουτς είπε στην βρετανική εφημερίδα, «Το μόνο μου καθήκον τώρα είναι να φροντίζω την κόρη της, τη Λυδία, η οποία είναι χωρίς μητέρα και πατέρα, και να διασφαλίσω ότι θα ανατραφεί όπως θα την είχε αναθρέψει η μητέρα της. Αυτό μπορώ να το κάνω μόνο στις Φιλιππίνες, μακριά από την κακοήθη παρουσία του πατέρα της».

Όπως θα διαπιστώσετε, το γλυκό κορίτσι, το οποίο ήταν μόλις 9 μηνών όταν στερήθηκε τη 19χρονη μανούλα του, μοιάζει τρομερά και στους δύο γονείς του. Το χαμόγελό της μας κάνει να ελπίζουμε για το μέλλον της.

 

Πλέον αποκαλεί τη θεία της “μαμά”

Ο Ντέιβιντ Κράουτς είπε επίσης στη Daily Mail: «Λυπάμαι πολύ που θα εγκαταλείψω το παλιό μας σπίτι στο όμορφο νησί της Αλοννήσου. Έχει τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις για μένα, αναμνήσεις που μπορώ να ξαναζήσω στις ήσυχες στιγμές μου. Όταν είδα για πρώτη φορά ότι το οικόπεδο ήταν προς πώληση είπα ότι θα το πάρω. Ήταν τέλειο, απομονωμένο και μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από την παλιά πόλη».

Τόνισε δε πως: «Η Λυδία έχει εγκατασταθεί ευτυχώς στις Φιλιππίνες με την Ντόνα (ετεροθαλής αδελφή της Καρολάιν). Όλες οι ξαδέλφες της έχουν ίσια μαύρα μαλλιά, οπότε ξεχωρίζει από τις άλλες και τραβάει την προσοχή, την οποία απολαμβάνει».

«Ο μικρός μου θησαυρός (η Λυδία) είναι σήμερα ενσωματωμένη στην αγαπημένη οικογένεια της αδελφής της μητέρας της στις Φιλιππίνες. Όπως και τα ξαδέλφια της, αποκαλεί τη θεία της “μαμά”. Τα ξαδέρφια της την αντιμετωπίζουν ακριβώς σαν μικρή αδελφή», συμπλήρωσε.

 

Διαβάστε επίσης:

«Ενθύμιον» για την επιστήμονα μητέρα μου στον ΙΑΝΟ της Αθήνας

“Σάρωσαν” τα Ελληνόπουλα στην 40η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα με 3 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια

Γιορτή της Μητέρας: Ραγίζει καρδιές με την ανάρτησή της η κόρη της τραγουδίστριας Ελπίδας που έχασε πρόσφατα το μωράκι της