Ανατροπή με την υπόθεση της 44χρονης μητέρας που έπαθε ανακοπή στο Ηράκλειο

Ανατροπή με την υπόθεση της 44χρονης μητέρας που έπαθε ανακοπή στο Ηράκλειο

Όλα τα νεότερα για τη γυναίκα από την Κρήτη και τον τρόπο που έπαθε την ανακοπή.


Συναγερμός σήμανε στο κέντρο του Ηρακλείου όταν μια 44χρονη γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της στην πλατεία Κορνάρου, με τους διερχόμενους να καλούν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η ανατροπή στην υπόθεση

Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι έπαθε ανακοπή επειδή είχε χάσει το παιδί της, αλλά διευκρινίστηκε ότι το είχαν απομακρύνει οι αστυνομικοί για να μην τρομάξει βλέποντας τη μαμά του λιπόθυμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα συνόδευε το 5χρονο αγόρι της στο κέντρο της πόλης για να αγοράσουν λαμπάδες ενόψει της Ανάστασης όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και σωριάστηκε στο έδαφος.

Η γυναίκα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έπαθε ανακοπή, με τους διασώστες του ΕΚΑΒ, που στο μεταξύ κατέφτασαν στο σημείο, να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την επαναφέρουν.

Την ίδια ώρα, δύναμη της Ομάδας ΔΙΑΣ που περνούσε από το σημείο απομάκρυνε το 5χρονο αγοράκι, συνοδεύοντάς το σε παρακείμενη επιχείρηση, όπου φιλοξενήθηκε όση ώρα οι διασώστες προσπαθούσαν να επαναφέρουν τη 44χρονη γυναίκα. Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι η γυναίκα έπαθε ανακοπή επειδή είχε χάσει το παιδί της, αλλά διευκρινίστηκε ότι το είχαν απομακρύνει οι αστυνομικοί για να μην τρομάξει βλέποντας τη μαμά του λιπόθυμη

Και καθώς το μικρό παιδί δεν ήταν δυνατόν, όπως είναι φυσικό, να μπει στο ασθενοφόρο μαζί με τη μητέρα του παρέμεινε στην επιχείρηση παρουσία αστυνομικού μέχρι που το παρέλαβε συγγενικό πρόσωπο της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα διακομίστηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας της να είναι κρίσιμη.

Πηγή: neakriti.gr

Διαβάστε επίσης:

12χρονος σε Δημοτικό της Θεσσαλονίκης απείλησε με μαχαίρι συμμαθητή του

Ξεκινά η ανέγερση του νέου 6ου Λυκείου: Κάντο όπως ο Ρούσσος

Βρεφικοί, Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών 2024 – 25: Πότε ξεκινούν οι εγγραφές;