Απαντήστε στο κουίζ και κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το θέατρο Άσκηση

Απαντήστε στο κουίζ και κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το θέατρο Άσκηση

Σήμερα ξεκινάμε το διαγωνισμό μας με μία ερώτηση, έτσι, για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Απαντήστε λοιπόν στην ερώτηση: <strong>"Ποιο μουσικό όργανο συχνά αποκαλείται και πιεζόμενο κουτί;" </strong>και κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση "Ανάποδη Κλωστή-Το Παραμύθι", στο θέατρο Άσκηση...

Σήμερα ξεκινάμε το διαγωνισμό μας με μία ερώτηση, έτσι, για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον.
Απαντήστε λοιπόν στην ερώτηση: “Ποιο μουσικό όργανο συχνά αποκαλείται και πιεζόμενο κουτί;” μέχρι την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι και κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση “Ανάποδη Κλωστή-Το Παραμύθι”, στο θέατρο Άσκηση (Φραγκούδη 18-20 -πίσω από την Πάντειο- τηλ. 210 9236992) για το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα.
Οι σωστές απαντήσεις, που σίγουρα θα είναι περισσότερες από δύο, θα μπουν σε κλήρωση για να αναδειχθούν οι δύο νικητές.

Λίγα λόγια για την υπόθεση…
«…οι πυγολαμπίδες φέγγουν μόνο τη νύχτα. Να, όπως τα αστέρια που πέφτουν, μόνο που εκείνες είναι …ανάποδα αστέρια. Ύστερα, η μαγική πυγολαμπίδα πέταξε κι έφυγε… Το παιδί έτρεξε πίσω της και την ακολούθησε μέσα στο διάφανο δάσος.
μια γκρίζα… παράξενη ομίχλη, σαν γκρίζα σκόνη ξετυλίχθηκε γύρω του……
…λένε πως τα πιο όμορφα πράγματα είναι εκείνα που δεν φαίνονται».

Ένα ταξίδι από εικόνες με χιούμορ χαμόγελα και δάκρυα σε ένα κόσμο όπου κάθε επιθυμία και προσδοκία θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Τους ρόλους του παιδιού και του αφηγητή έχει ο Ιπποκράτης Δελβερούδης και το ρόλο της μαγικής πυγολαμπίδας η Kasja Englund. Μαζί τους μέσα στους μαγικούς κόσμους της παράστασης εμφανίζονται δυο νέοι από την Θεατρική ομάδα της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Σπαστικών με την καθοδήγηση στην κίνηση από την Kasja Englund. Την καλλιτεχνική Διεύθυνση έχει η Μαρία Χανιωτάκη. Τη μουσική έγραψαν οι Γιώργος Bandoek Αποστολάκης και ο Μάριος Τσάγγαρης. Τα video της παράστασης είναι του Μπάμπη Βενετόπουλου. Οι φωτισμοί του Τάσου Παλαιορούτα, η μελέτη της κατασκευής του σκηνικού χώρου του Τάσου Παπαϊωάννου.
Κείμενα διαβάζει η Όλια Λαζαρίδου.
Ο σκοπός της παράστασης εκτός από καλλιτεχνικός είναι και βαθιά κοινωνικός και κατ’ επέκταση ουσιαστικά παιδαγωγικός.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Στη φόρμα που ακολουθεί, αφού δώσετε την απάντησή σας στο ερώτημα που σας θέτουμε, θα συμπληρώσετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο και email).
Με αυτόν τον τρόπο όσοι από εσάς δώσουν τη σωστή απάντηση, θα λάβουν μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με το Θέατρο Άσκηση διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 2 νικητές θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση με δεκτές συμμετοχές από τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου (12:00 μ.).
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 4 αριθμούς της επιλογής του – 2 νικητές, 2 αναπληρωματοί) θα επιλέξει τους 2 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail) και την σωστή απάντηση στο κουίζ
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail (θα λάβουν ενημέρωση στα e-mail που έχουν δώσει) εντός 24 ωρών από τη λήξη του διαγωνισμού. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Διευκρινίζουμε ότι οι προσκλήσεις που θα κερδίσουν οι νικητές ισχύουν μόνο για την παράσταση του Σαββάτου 6 Φεβρουαρίου 2010 στις 5.00 μ.μ.

===============================================================

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά: Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 4 αριθμούς (χρειάζονται και 2 αναπληρωματικοί) από το 1 ως το 22 (όσες και οι συμμετοχές) θα έχει επιλέξει στην ουσία και τους δύο νικητές.
Φυσικά δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία της κλήρωσης, εφόσον έχει λάβει μέρος.
Έτοιμοι… φύγαμε!
Και καλή επιτυχία!

===============================================================

Αγαπητοί Φίλοι, η κλήρωση έχει ολοκληρωθεί.

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:
1) Νεκτάριος Λεστάρης
2) Ειρήνη Κυραντώνη

Αναπληρωματικοί είναι:
1) Ειρήνη Λιγνού
2) Σταματία Χατζηαναστασίου

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής του δώρου σας.
Με Εκτίμηση,
Infokids.gr Team

Ροή Ειδήσεων