Απίστευτο: Έχασαν 6χρονο από νηπιαγωγείο στην Αθήνα – Τον βρήκαν περαστικοί

Συνολικά 31 σχολεία -11 δημοτικά και 20 νηπιαγωγεία- δεν φαίνεται ότι θα λειτουργήσουν τη νέα σχολική χρονιά στην Πελοπόννησο

Απίστευτο: Έχασαν 6χρονο από νηπιαγωγείο στην Αθήνα – Τον βρήκαν περαστικοί

Ένα περιστατικό που μάς δημιουργεί πολύ μεγάλη εντύπωση είναι το παρακάτω: Ένα παιδάκι 6 χρονών χάθηκε από το νηπιαγωγείο, χωρίς να το πάρει κανείς είδηση, παρά μόνο ο πατέρας του όταν πήγε να το αναζητήσει. Για το γεγονός αυτό έγιναν δύο συλλήψεις, ωστόσο ο πατέρας του παιδιού δεν θέλησε να ασκηθεί δίωξη.

Ένα αγοράκι 6 ετών που, άγνωστο πώς, διέφυγε της προσοχή των εκπαιδευτικών και βγήκε από το νηπιαγωγείο όπου βρισκόταν, εντοπίστηκε μετά από λίγη ώρα από περαστικούς και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα, χωρίς ευτυχώς η «περιπέτειά» του να πάρει άλλη, δυσμενή τροπή.

Πού έγινε το συμβάν

Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη, στον Άγιο Δημήτριο. Όταν ο πατέρας του εξάχρονου παιδιού έφτασε το μεσημέρι στο νηπιαγωγείο να παραλάβει το παιδί του, ενημερώθηκε πως ο γιος του δεν βρισκόταν εκεί. Ανήσυχος, ο πατέρας του παιδιού κάλεσε άμεσα την αστυνομία.

Ευτυχώς, περαστικοί που αντίκρισαν τον εξάχρονο να περιφέρεται μόνος και αβοήθητος δεν αδιαφόρησαν και μετέφεραν το παιδάκι στο αστυνομικό τμήμα. Ο πατέρας του παιδιού ενημερώθηκε σχετικά και πήγε στο Τμήμα να παραλάβει τον μικρούλη.

Για το περιστατικό άνοιξε δικογραφία και η διευθύντρια του νηπιαγωγείου και μια ακόμη νηπιαγωγός συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Ωστόσο ο πατέρας δεν θέλησε την ποινική δίωξη των υπευθύνων.

Διαβάστε επίσης

Τι είναι η Αμφιβληστροειδοπάθεια της Προωρότητας; Ποια βρέφη κινδυνεύουν από τύφλωση; Πώς αντιμετωπίζεται;

Τραγωδία: Νεκρό βρέφος με εγκαύματα στο Παίδων -Συνελήφθησαν μητέρα και γιαγιά

Μικρούλα έκανε δώρο κουκλάκι στον γιατρό που έσωσε τον μπαμπά της – Το συγκινητικό γράμμα της (εικόνα)

Ροή Ειδήσεων