«Απλά Υπέροχη»: Μία σπαρταριστή περιπέτεια από τις 4 Μαΐου στα σινεμά

«Απλά Υπέροχη»: Μία σπαρταριστή περιπέτεια έρχεται στα σινεμά

«Απλά Υπέροχη»: Μία σπαρταριστή περιπέτεια από τις 4 Μαΐου στα σινεμά

Για άλλη μια φορά το Σούπερ Λιοντάρι σώζει την πόλη! Κανείς δεν γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα, εκτός από την εντεκάχρονη Χέντβιχ. Επειδή το Σούπερ Λιοντάρι είναι ο πατέρας της και μια μέρα θα πάρει εκείνη τη θέση του.

Κι εκείνη η μέρα φτάνει νωρίτερα απ’ όσο περίμενε. Αλλά η Χέντβιχ, που δεν έχει ούτε ακροβατικές ούτε αθλητικές ικανότητες, φαντάζει πολύ αδέξια στον πατέρα της για να γίνει υπερηρωίδα, ο οποίος αποφασίζει να παραδώσει τη στολή στον ξάδερφό της. Η Χέντβιχ πρέπει τώρα να αντιδράσει γρήγορα για να αποδείξει ότι είναι μια υπερηρωίδα.

Με γρήγορο ρυθμό και χιούμορ, η νορβηγικής παραγωγής ταινία  «Απλά Υπέροχη» περιγράφει την ιστορία μιας οικογένειας αξιολάτρευτων, πεισματάρηδων υπερηρώων που ζουν σε μια μικρή πόλη και κληρονομούν τις υπερδυνάμεις τους από γενιά σε γενιά.

Η ταινία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαΐου, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Τις φωνές τους δανείζουν οι: Βασιλική Σούτη, Κωνσταντίνος Κλαυδιανός, Ακίνδυνος Γκίκας, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Εβελίνα Αραπίδη, Γεωργία Ιωαννίδου, Νικολέτα Κουνενιδάκη, Αναστασία Στυλιανίδη, Ευθύμιος Τορής

Διάρκεια 76 λεπτά

Δείτε το τρέιλερ

 

Διαβάστε επίσης:

7 πράγματα που πρέπει να έχει κάθε παιδική ντουλάπα

Η αξία του εμβολιασμού και η ανάγκη επίτευξης υψηλής εμβολιαστικής κάλυψης στην Ελλάδα για τον HPV

Έκλεψαν τον σταυρό από μωρό αμέσως μετά τη…βάφτιση – “Δεν έχεις τον Θεό σου. Είναι ντροπή” ξεσπά η μαμά