Απλές πράξεις μεγάλης αξίας για να στηρίξουμε το έργο της Κιβωτού του Κόσμου

Απλές πράξεις μεγάλης αξίας για να στηρίξουμε το έργο της Κιβωτού του Κόσμου

Η Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε. σε συνεργασία με τα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στηρίζουν για 3η φορά το έργο της Κιβωτού του Κόσμου με Απλές Πράξεις Μεγάλης Αξίας.

Από τις 5 έως και τις 18 Δεκεμβρίου, αγοράζοντας αγαπημένα προϊόντα NOXZEMA, BIOTEN, KOLESTON, WELLAFLEX, NEW WAVE, STR8, BU, AVA και SANITAS με προσφορά από 30% έως 40% φθηνότερα ή 1+1 δώρο, από τα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ σε όλη την Ελλάδα, οι καταναλωτές στηρίζουν το έργο της Κιβωτού του Κόσμου, καθώς το ποσό και τα προϊόντα που θα διατεθούν, θα καλύψουν τις ανάγκες των κέντρων φροντίδας της Κιβωτού.

Η Κιβωτός του Κόσμου είναι εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού. Ιδρύθηκε το 1988 από τον τότε εικοσιεξάχρονο ιερέα, τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου σε μία από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας, τον Κολωνό. Στόχος της Κιβωτού του Κόσμου είναι η ενίσχυση της μητέρας και της ευρύτερης οικογένειας με τρόπους που εξασφαλίζουν την αξιοπρεπή διαβίωση όλων ώστε να αποφευχθεί η ιδρυματοποίηση των παιδιών. Η Κιβωτός του Κόσμου σήμερα συγκεντρώνει περίπου 500 παιδιά, καλύπτοντας την καθημερινή τους σίτιση, τις ανάγκες τους για ένδυση, υπόδηση, ιατροφαρμακευτική και οδοντιατρική περίθαλψη, αλλά και την εκπαίδευση τους.

Ροή Ειδήσεων