Αποκάλυψη: Το εύρημα στην Τζωρτζίνα που τα αλλάζει όλα και “δείχνει” ποιος της χορήγησε την κεταμίνη

Αποκάλυψη: Το εύρημα στην Τζωρτζίνα που τα αλλάζει όλα και “δείχνει” ποιος της χορήγησε την κεταμίνη

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση – θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου στην Πάτρα μέσα σε τρία χρόνια.

Μέχρι στιγμής, για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας έχει προφυλακιστεί η μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου, αφού σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα η 33χρονη γυναίκα κατηγορείται ότι εκείνη χορήγησε πολύ μεγάλη δόση κεταμίνης στο 9χρονο κορίτσι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται τα πάντα.

Το νέο εύρημα – ντοκουμέντο

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το MEGA η κεταμίνη είχε χορηγηθεί αρκετή ώρα πριν η Τζωρτζίνα φύγει από τη ζωή, αφού η ουσία είχε προλάβει να μεταβολιστεί από τον οργανισμό της. Αυτό αποδεικνύεται από την εξέταση ούρων, στην οποία βρέθηκε η ουσία nor – κεταμίνη.

Οι παραπάνω αποκαλύψεις του MEGA δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας για το ποιος χορήγησε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα, αφού τόσο από το εν λόγω εύρημα, όσο και από το ρεπορτάζ του Live News αποδεικνύεται πως η κεταμίνη δεν μπορεί να χορηγήθηκε κατά λάθος από τους γιατρούς, καταρρίπτοντας με αυτόν τον τρόπο της επιχειρηματολογία της Πισπιρίγκου.

Ένα ακόμα επιχείρημα της πλευράς Πισπιρίγκου είναι πως, ενώ οι γιατροί έχουν παραδεχτεί ότι της χορήγησαν ροκουρόνιο στην προσπάθειά τους να τη σώσουν, η εν λόγω ουσία δεν βρέθηκε στις εξετάσεις. Αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, οφείλεται στο γεγονός πως όταν χορηγήθηκε αυτή η ουσία στην Τζωρτζίνα, η 9χρονη ήταν ήδη νεκρή.

Καρέ-καρέ όσα συνέβησαν την ημέρα θανάτου της Τζωρτζίνας

Την ίδια στιγμή, το MEGA φέρνει στο φως της δημοσιότητας όσα κατέθεσαν οι δύο νοσηλεύτριες, για τις στιγμές λίγο πριν το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Οι γιατροί μπήκαν στην αρχή του επεισοδίου. Το παιδί δεν είχε καταλήξει. Εγώ την άκουσα έξω κάποια στιγμή που φώναξε αλλά δεν τα κατάφερε» ήταν η περιγραφή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Μέχρι σήμερα, είχαμε ακούσει μόνο από τα χείλη της 33χρονης κατηγορούμενης την περιγραφή εκείνων των δραματικών στιγμών, των τελευταίων στην ζωή της κόρης της. Σήμερα το Live News για πρώτη φορά αποκαλύπτει λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα όπως τα έζησαν οι υγειονομικοί, που πάλεψαν 60 λεπτά για να σώσουν την μικρή Τζωρτζίνα.

Το MEGA αποκαλύπτει τι κατέθεσαν οι δύο νοσηλεύτριες του «Αγλαϊα Κυριακού» που έτρεξαν, προσπάθησαν και πάλεψαν επί 1 ώρα για να κρατήσουν το μικρό αγγελούδι στη ζωή.

«Είμαι νοσηλεύτρια στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού». Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, γύρω στις 14:30, μας κάλεσαν από την Α’ Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου για μία ανακοπή. Άμεσα ετοιμαστήκαμε, πήραμε τα βαλιτσάκια που χρησιμοποιούμε σε αυτές τις περιπτώσεις με υλικά και φάρμακα και κατεβήκαμε στην κλινική» καταθέτει η πρώτη νοσηλεύτρια.

Η Α’ νοσηλεύτρια μαζί με δύο γιατρούς κατεβαίνουν ταχύτατα στον κάτω όροφο εκεί όπου θα βρουν την μικρή Τζωρτζίνα ήδη χωρίς σφυγμό και με διαστολή της κόρης του ματιού. Όπως αποκαλύπτει το Live news, αυτό είναι το βαλιτσάκι με τις φαρμακευτικές ουσίες που είχαν μαζί τους.

«Όταν μπήκαμε στο θάλαμο το παιδί ήταν απνοϊκό, άσφυγμο και σε μυδρίαση. Οι γιατροί του ορόφου είχαν ήδη αρχίσει ΚΑΡΠΑ και αερισμό με AMBU. Όταν, όμως, φτάσαμε αναλάβαμε εμείς, όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις. Ο εντατικολόγος -επικεφαλής της ομάδας- με την δεύτερη γιατρό άρχισαν αερισμό με AMBU και συμπιέσεις κι εγώ με τις οδηγίες του εντατικολόγου χορήγησα αδρεναλίνη στο παιδί» περιγράφει.

Η νοσηλεύτρια όπως υποστήριξε στην κατάθεση της χορήγησε στην 9χρονη ροκουρόνιο ως αναισθητικό για την διασωλήνωση της.

«Χορήγησα ροκουρόνιο ως μυοχάλαση, πριν από τη διασωλήνωση. Τη διασωλήνωση την έκανε η δεύτερη γιατρός. Δεν χορήγησα κανένα άλλο φάρμακο, εκτός από ροκουρόνιο και αδρεναλίνη» συμπληρώνει η νοσηλεύτρια.

Διαβάστε επίσης:

Το πρώτο μπανάκι των διδύμων, που έχουν την αίσθηση ότι βρίσκονται ακόμη στην κοιλιά της μαμάς (Βίντεο)

Κάθε φορά που γεννιέται ένα παιδί, ο Θεός στέλνει μήνυμα ότι εμπιστεύεται ξανά τον άνθρωπο

2 υπέροχα βιβλία που απαντούν σε όλα τα “γιατί” των παιδιών

Απειλητικά μηνύματα σε άτομα που κατέθεσαν για την 9χρονη Τζωρτζίνα

Ροή Ειδήσεων