ΑΡΚΑΔΙ BABY welcome pack: Ανακαλύψτε τη δύναμη της Ελληνικής φύσης, για τη καθαριότητα των ρούχων του μωρού σας και στα φαρμακεία

ΑΡΚΑΔΙ BABY welcome pack: Ανακαλύψτε τη δύναμη της Ελληνικής φύσης, για τη καθαριότητα των ρούχων του μωρού σας και στα φαρμακεία

Το νέο ΑΡΚΑΔΙ BABY welcome pack, που είναι κατάλληλο για Vegan και αποτελείται από μία συσκευασία των 200ml του Baby υγρού πλυντηρίου, μία συσκευασία των 200ml του Baby μαλακτικού υγρού πλυντηρίου και μία συσκευασία των 100gr της φυσικής Baby πράσινης σκόνης για το πλυντήριο, χάρη στη δύναμη των στοιχείων του πράσινου σαπουνιού και του φυσικού εκχυλίσματος ελιάς καθαρίζει αποτελεσματικά τους πιο επίμονους λεκέδες διατηρώντας ζωντανά τα χρώματα των ρούχων, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα ενώ παράλληλα λειτουργεί προστατευτικά για την υπερευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού!

Τα κατάλληλα για Vegan προϊόντα του νέου ΑΡΚΑΔΙ BABY welcome pack είναι ιδανικά για τις υπερευαίσθητες βρεφικές επιδερμίδες, δεν προκαλούν ερεθισμούς, έχουν ισορροπημένο pH, περιέχουν 100% φυτικής προέλευσης βιοαποικοδομήσιμα συστατικά, είναι υποαλλεργικά, δεν περιέχει πρόσθετα ροής, δεν περιέχουν συνθετικά ή άλλα χημικά πρόσθετα και χρωστικές ουσίες ή αρώματα ενώ δεν έχει ελεγχθεί/δοκιμαστεί σε ζώα!

Το νέο ΑΡΚΑΔΙ BABY welcome pack είναι πλέον διαθέσιμο σε 200 επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα καθώς και στα αντίστοιχα e-shop τους.

Ανακαλύψτε το ΑΡΚΑΔΙ BABY welcome pack

Το νέο ΑΡΚΑΔΙ BABY welcome pack, αποτελείται από

Μία συσκευασία Αρκάδι Baby υγρό πλυντηρίου (200ml/3 δόσεις)

Το φυσικό, κατάλληλο για Vegan, βρεφικό υγρό πλυντηρίου με πράσινο σαπούνι Αρκάδι Baby, είναι ένα εξαιρετικό απορρυπαντικό ρούχων που αξιοποιεί τη δύναμη της Ελληνικής φύσης για την καθαριότητα των ρούχων αλλά και την προστασία του υπερευαίσθητου-μαλακού δέρματος του μωρού.
Η ειδικά σχεδιασμένη, για βρεφικά ρούχα, φυσική του σύνθεση από πράσινο σαπούνι και φυσικό εκχύλισμα ελιάς, είναι άκρως αποτελεσματική στους πιο επίμονους λεκέδες διατηρώντας ζωντανά τα χρώματα των ρούχων, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα ενώ παράλληλα λειτουργεί προστατευτικά για την υπερευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού. Είναι κατάλληλο και ασφαλές για τις απαιτητικές, συχνές πλύσεις όλων των ρούχων των βρεφών (κουβερτούλες, σεντονάκια, μωρουδιακά ρουχαλάκια κλπ) προσδίδοντάς τους αξεπέραστη φυσική καθαριότητα, απαλότητα αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής με την πάροδο του χρόνου.

Μία συσκευασία Αρκάδι Baby μαλακτικό υγρό πλυντηρίου (200ml/3 δόσεις).

Το φυσικό, κατάλληλο για Vegan , μαλακτικό υγρό ρούχων, το μοναδικό με φυσικό εκχύλισμα ελιάς για βρέφη Αρκάδι Baby, συμπληρώνει ιδανικά τη φυσική φροντίδα των σας βρεφικών ρούχων προσφέροντάς τους ιδιαίτερη φροντίδα και ασύγκριτη απαλότητα με ευχάριστο φυτικό άρωμα. Η ειδικά σχεδιασμένη, για βρεφικά ρούχα, σύνθεσή του με πράσινο σαπούνι & φυσικό εκχύλισμα ελιάς, είναι εξαιρετικά αποτελεσματική επαναφέροντας την ελαστικότητα των ινών όλων των ρούχων (κουβερτούλες, σεντονάκια, μωρουδιακά ρουχαλάκια, λευκά είδη, βαμβακερά κλπ) διατηρώντας τα απαλά, αφράτα και μοσχομυριστά, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα ενώ παράλληλα λειτουργεί προστατευτικά για την υπερευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού (δεν δημιουργεί αλλεργίες και άλλες ανεπιθύμητες παρενέργειες).

– Μία συσκευασία Αρκάδι Baby Σκόνη πλυντηρίου (100gr/2 δόσεις).

H 100% φυσική, κατάλληλη για Vegan, πράσινη σκόνη πλυντηρίου για βρέφη Αρκάδι Baby, προσφέρει πολλά παραπάνω από ένα συμβατικό απορρυπαντικό που χάρη στα αγνά φυτικά-φυσικά στοιχεία που περιέχει χαρίζει εξαιρετική καθαριότητα ενώ παράλληλα προστατεύει το υπερευαίσθητο δερματάκι του μωρού, γεγονός που το καθιστά ως πρώτη επιλογή των πιο συνειδητοποιημένων μαμάδων.
Η ειδικά σχεδιασμένη, για βρεφικά ρούχα, φυσική του σύνθεση από ελαιόλαδο, φυσικό θαλασσινό αλάτι και νερό, λειτουργεί αποτελεσματικά στους πιο επίμονους λεκέδες διατηρώντας ζωντανά τα χρώματα των ρούχων ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα ενώ παράλληλα λειτουργεί προστατευτικά για την υπερευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού. Είναι κατάλληλη για να χρησιμοποιείται σε σκληρά νερά ενώ είναι ασφαλής για τις απαιτητικές, συχνές πλύσεις όλων των ρούχων των βρεφών (κουβερτούλες, σεντονάκια, μωρουδιακά ρουχαλάκια κλπ) προσδίδοντάς τους αξεπέραστη φυσική καθαριότητα, απαλότητα αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής με την πάροδο του χρόνου.

Ροή Ειδήσεων