“Ας μην γελιόμαστε…Αυτή είναι η σεξουαλική μου ταυτότητα και δεν ντρέπομαι”: Η εξομολόγηση μιας μαμάς 2 παιδιών που θα συζητηθεί

“Ας μην γελιόμαστε…Αυτή είναι η σεξουαλική μου ταυτότητα και δεν ντρέπομαι”: Η εξομολόγηση μιας μαμάς 2 παιδιών που θα συζητηθεί

Η ιστορία μίας παντρεμένης γυναίκας με παιδιά που έκανε το δικό της coming out, κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η Νίκολα, μητέρα δύο παιδιών και παντρεμένη 11 χρόνια, εξομολογείται την ιστορία της και περιγράφει πώς η παραδοχή της ότι έλκεται ερωτικά από γυναίκες, απομάκρυνε από κοντά της φίλους και συγγενείς.

Η ιστορία μίας παντρεμένης γυναίκας με παιδιά που έκανε το δικό της coming out – Έχασε φίλους και συγγενείς

Όπως εξηγεί, η 40χρονη γυναίκα επί χρόνια ένιωθε «παγιδευμένη» στη σχέση της, μέχρι που ξεκίνησε ένα διαδικτυακό σεμινάριο προσωπικής ανάπτυξης. Κατά τη διάρκεια αυτού, άρχισε να αμφισβητεί την αυτοπεποίθηση και τη σεξουαλικότητά της. Μετά από 11 χρόνια γάμου αποφάσισε να χωρίσει.

Πέρασε τρία χρόνια μόνη της προσπαθώντας να βάλει τη ζωή της σε μία τάξη, να ανακαλύψει πραγματικά τον εαυτό της και τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει και την κάνει πραγματικά ευτυχισμένη. Μέχρι, που γνώρισε μια γυναίκα, τη Ραφαέλα και τότε όλα όσα αισθανόταν και τα καταπίεζε, έβρισκαν τον δρόμο τους. Πλέον, η Νίκολα δηλώνει ότι δεν έχει νιώσει ποτέ τόσο ελεύθερη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Ιnfowoman.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Γιώργος Καραγκούνης στο Navarino Challenge 2023

Προκαλεί με βίντεο στο TikTok η 15χρονη που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό 14χρονου

“Mε απάτησε 2 χρόνια ενώ προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί. Ο εφιάλτης μόλις είχε ξεκινήσει…”

Ροή Ειδήσεων