Αθώος ο Νορβηγός που ζητούσε με αγγελία έξω από σχολείο της Ρόδου παιδιά για βόλτα στη θάλασσα

Αθώος ο Νορβηγός που ζητούσε με αγγελία έξω από σχολείο της Ρόδου παιδιά για βόλτα στη θάλασσα

Ο 53χρονος είχε αναρτήσει την αγγελία σε πίνακα ανακοινώσεων του 1ου Γυμνασίου Ρόδου

Αθώος κρίθηκε σήμερα από το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Ρόδου ένας 53χρονος Νορβηγός κατηγορούμενος για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ο 53χρονος, όπως έγραψε η «δημοκρατική» αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι έψαχνε να βρει φοιτήτρια για να τον συνοδεύσει σε περίπατο, καθώς πάσχει από επιληψία και άλλα προβλήματα υγείας και χρειάζεται βοήθεια. Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι ζητούσε να φοράει μπικίνι γιατί θα πήγαιναν βόλτα στη θάλασσα για μπάνιο και πως νόμιζε ότι έβαλε την αγγελία έξω από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Σε πίνακα ανακοινώσεων του 1ου Γυμνασίου Ρόδου

Ο 53χρονος είχε αναρτήσει την αγγελία σε πίνακα ανακοινώσεων του 1ου Γυμνασίου Ρόδου στην οποία ανέγραφε «αναζητώ αδύνατη και κοντή μαθήτρια για να μου κάνει συντροφιά σε περιπάτους για 2 ώρες. Παρακαλώ να φοράς κοντό σορτσάκι και από πάνω ένα μπικίνι. Να μην καπνίζεις. 15 ευρώ. Παρακαλώ συνάντησε με έξω από την ταβέρνα «Στενό». Πέμπτη 13:00».

Έπειτα από καταγγελίες γονέων, ο 53χρονος εντοπίστηκε την 6η Ιουνίου 2024, έξω από ταβέρνα στην οδό Αγίων Αναργύρων όπου θα λάμβανε χώρα το προγραμματισμένο ραντεβού.

Ο Νορβηγός που εικονιζόταν σε φωτογραφία που συνόδευε την αγγελία, εμφανίστηκε στο σημείο αναμένοντας προφανώς να δει εάν θα έρθει κάποια μαθήτρια στο ραντεβού. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και ακολούθως τον συνέλαβαν.

Διενεργήθηκε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι του κατηγορούμενου κατά την οποία δεν βρέθηκε κάτι σημαντικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προέρχεται από ευυπόληπτη οικογένεια στη χώρα του και στενό συγγενικό του πρόσωπο είναι δικαστής.

Στο δικαστήριο κατέθεσε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και η μητέρα του.

Διαβάστε επίσης:

Τρίπολη: Δασκάλα έκανε καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία μετά τα σημάδια που της έδειξε 12χρονος μαθητής της

Κύπρος: 22 μηνών αγοράκι υπέστη ανακοπή καρδιάς από ηλεκτροπληξία – σε κρίσιμη κατάσταση