Τα παιδιά γίνονται «Στρουμφάκια»: Η πιο μαγευτική παιδική «αποστολή» παίρνει σάρκα και οστά μέσω εικονικής πραγματικότητας

Avenue

Τα παιδιά γίνονται «Στρουμφάκια»: Η πιο μαγευτική παιδική «αποστολή» παίρνει σάρκα και οστά μέσω εικονικής πραγματικότητας

Αυτά τα Χριστούγεννα, τα παιδιά «μπαίνουν» στο Στρουμφοχωριό και ανακαλύπτουν τον χαμένο σάκο του Άγιου Βασίλη. Ό,τι πιο συναρπαστικό μπορεί να ζήσει ένα παιδί αυτές τις γιορτές! 

Οι μεταμορφώσεις σε φανταστικούς χαρακτήρες, όπως τα Στρουμφάκια, είναι συνήθως εξαιρετικά ευχάριστες για τα παιδιά. Η δυνατότητα να παίζουν ρόλους προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για δημιουργική έκφραση και φαντασία, ενώ χαρίζει και μια ψυχαγωγική και εκπαιδευτική εμπειρία. Κατά τη διάρκεια των γιορτών, οι μικροί συμμετέχοντες μπορούν να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο της φαντασίας, καθώς ενσαρκώνουν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες.

Επιπλέον, οι μεταμορφώσεις μπορούν να ενισχύσουν το αίσθημα της ομαδικότητας και της συνεργασίας μεταξύ των παιδιών, καθώς μοιράζονται μια κοινή περιπέτεια. Η όλη εμπειρία, διασκεδάζοντας με φίλους, ενώνοντας τις φαντασίες τους και λύνοντας μυστήρια, μπορεί να δημιουργήσει εκπληκτικές αναμνήσεις για τα παιδιά κατά τη διάρκεια των γιορτών. Πόσω μάλλον των Χριστουγέννων, που είναι και η πιο μαγική περίοδος του έτους!

Αυτά τα Χριστούγεννα, μια πρωτότυπη «αποστολή» έρχεται, μεταμορφώνοντας κάθε παιδί σε ζωηρό «Στρουμφάκι». Το μεγάλο μυστήριο που καλούνται να λύσουν; Η αναζήτηση του χαμένου σάκου του Αϊ Βασίλη. Το αποτέλεσμα; Μια απίστευτη περιπέτεια που ζωντανεύει με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας!

Καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος του έτους, το AVENUE ανοίγει τις πύλες του για ένα μοναδικό ταξίδι στον μαγικό κόσμο των Στρουμφ. Οι πόρτες ανοίγονται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο εμπορικό κέντρο AVENUE, από τις 15 Δεκεμβρίου και για τρία τριήμερα (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή), και η εικόνα του Μπαμπαστρούμφ παίρνει «σάρκα και οστά» μπροστά στα μάτια των μικρών εξερευνητών. Η περιπέτεια ξεκινά με οδηγίες από τον ίδιο τον Μπαμπαστρούμφ, ενώ η εικονική πραγματικότητα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

https://avenuemall.gr/

Μέσα από μια μαγική διαδρομή, τα παιδιά καταφέρνουν να φτάσουν στο Στρουμφοχωριό. Εκεί, βρίσκουν τον χαμένο σάκο του Αϊ Βασίλη, αποκτούν το πολυπόθητο πτυχίο του Στρουμφοξωτικού και παίρνουν μαζί τους εκπληκτικά δώρα αλλά – κυρίως – μοναδικές αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πάντα.

Από το πρώτο βήμα, το κλίμα αλλάζει. Με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών εικονικής πραγματικότητας, τα Στρουμφάκια παίρνουν ζωή μπροστά στα παιδιά, δημιουργώντας μια συναρπαστική εμπειρία που ξεπερνά τα όρια της συνηθισμένης πραγματικότητας. Περιηγούνται στον κόσμο των Στρουμφς, ανακαλύπτουν τα μυστικά του χωριού, συνομιλούν με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες και συμμετέχουν σε δραστηριότητες που θα τα ενθουσιάσουν.

Ένα μοναδικό «ταξίδι» στο Στρουμφοχωριό

Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να «μπουν» στο χωριό των Στρουμφς, να δουν τα πανέμορφα σπίτια τους, που είναι διακοσμημένα με φωτεινά χρώματα και γιορτινά στολίδια. Καθώς προχωρούν, θα συναντήσουν τα Στρουμφάκια. Οι αγαπημένοι τους χαρακτήρες θα τους προσφέρουν γέλιο και διασκέδαση, θα δημιουργήσουν μαγικές στιγμές και θα τα κάνουν να νιώσουν ότι πραγματικά ζουν στον κόσμο τους. Και όλα αυτά, μέσα από την προσπάθεια να λύσουν το μεγάλο μυστήριο της διαδραστικής αυτής εμπειρίας: «Πού χάθηκε ο σάκος του Αϊ Βασίλη!».

Το πιο ζεστό περιβάλλον για κάθε επισκέπτη

Κατά τη διάρκεια της οικογενειακής παραμονής σας στο εμπορικό κέντρο AVENUE, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τις αγορές σας μέσα σε ένα άκρως γιορτινό και ονειρεμένο περιβάλλον, προσφέροντας, ακόμα και στους γονείς, μια απόλυτα χριστουγεννιάτικη εμπειρία. Νέα καταστήματα και στολισμένες βιτρίνες δημιουργούν το πιο ζεστό περιβάλλον για κάθε επισκέπτη.

Το AVENUE είναι ένας προορισμός που, φέτος, ενώνει τη μαγεία των Χριστουγέννων με την καινοτομία της τεχνολογίας. Ένα μέρος όπου οι εκπλήξεις και η χαρά περιμένουν σε κάθε γωνιά.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για μια μοναδική χριστουγεννιάτικη εμπειρία, όπου εσείς θα απολαύσετε τα ψώνια σας, ενώ το παιδί σας θα γίνει μέλος στη… Στρουμφοκοινότητα, θα νιώσει το χαρούμενο κλίμα και θα αποκτήσει μια μοναδική εμπειρία με τα αγαπημένα του Στρουμφάκια. Με αποσκευές του τα γέλια, την ανακάλυψη, τη φαντασία και την αίσθηση μιας άλλης «πραγματικότητας», το παιδί σας θα επιστρέψει στον πραγματικό κόσμο, έχοντας ζήσει μια αξέχαστη περιπέτεια που θα μείνει στην καρδιά του για πάντα. Υπάρχουν καλύτερα Χριστούγεννα για ένα παιδί;

Μάθετε περισσότερα για τα μαγικά Στρουμφοχριστούγεννα στο avenuemall.gr.

Ροή Ειδήσεων