Αυτά τα σχολεία θα είναι κλειστά την Τρίτη 24 Ιανουαρίου λόγω κακοκαιρίας

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο (27/1) - Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα - Πού θα ξεκινήσουν αργότερα τα μαθήματα

Αυτά τα σχολεία θα είναι κλειστά την Τρίτη 24 Ιανουαρίου λόγω κακοκαιρίας

Κλειστές θα είναι αύριο, Τρίτη (24/01), όλες οι σχολικές μονάδες στον δήμο Αλμωπίας, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν, όπως αναφέρει ο δήμος. Κλειστά θα είναι και τα ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ ΜεΑ, του δήμου Αλμωπίας.

Η ανακοίνωση του Δήμου Αλμωπίας

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ ΜεΑ του Δήμου Αλμωπίας, θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη 24/01/2023» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμο Αλμωπίας.

Νωρίτερα ο δήμαρχος Αλμωπίας, Χρήστος Μπάτσης, είχε καλέσει έκτακτη συνεδρίαση στο δημοτικό κατάστημα Αριδαίας, για να εκτιμηθούν οι επιπτώσεις από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, την έντονη βροχόπτωση και τη χαλαζόπτωση, που πλήττουν τον Δήμο Αλμωπίας και να δρομολογήσει άμεσα δράσεις πολιτικής προστασίας.

Στη συνάντηση, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των κατά τόπου υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. και του ΠΣ, ο Διοικητής Π.Υ. Νομού Πέλλας,  ο Διοικητής Π.Υ. Αριδαίας, ο Διοικητής Α.Τ Αριδαίας, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ, η Πρ/νη Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και ο Πρ/νος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Αλμωπίας και η Πρ/νη του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών.

Διαβάστε επίσης:

Καμβάς: Το γλυκό animation για την απώλεια, την αγάπη και τα κίνητρα που αξίζει να δείτε με τα παιδιά σας

Kερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Ο Θαυμαστός Κόσμος της Μαργαρίτας” στο Θέατρο ΑΛΦΑ (29/1)

Δικηγόρος 12χρονης από τον Κολωνό στο Infokids.gr “Στοχοποίησαν το παιδί – Καμία κοινωνική μέριμνα για την οικογένεια”