Αυτόν τον Απρίλιο το σπίτι μας γεμίζει φύση και φως με αυτές τις υπέροχες προτάσεις διακόσμησης

Αυτόν τον Απρίλιο το σπίτι μας γεμίζει φύση και φως με αυτές τις υπέροχες προτάσεις διακόσμησης

Η άνοιξη είναι εδώ και η ανάγκη μας για ανανέωση είναι, πλέον, επιτακτική. Και όταν μιλάμε για ανανέωση δεν αναφερόμαστε μόνο στην σωματική ή ψυχική, αλλά και σε αυτή του σπιτιού μας.

Ένα σπίτι με καινούρια έπιπλα, διακοσμητικά στοιχεία ή μικρές πινελιές αλλαγής ανεβάζει την διάθεσή μας και μας γεμίζει αισιοδοξία.

Γι’ αυτό, λοιπόν, η IKEA, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, καλωσορίζει την Άνοιξη και μεταφέρει τη φύση μέσα στο σπίτι μας με τα νέα προϊόντα Απριλίου, που έρχονται να μεγαλώσουν το διαθέσιμο χώρο μας, προσφέροντας έξυπνες λύσεις. Γήινες και ζεστές αποχρώσεις από φυσικά υλικά, φέρνουν την ανανέωση στο σπίτι μας, ικανοποιώντας κάθε ανάγκη.

Δημιουργήστε ένα φυσικό υπνοδωμάτιο με τη σειρά ΒJÖRKSNÄS, η οποία περιλαμβάνει σκελετό κρεβατιού, κομοδίνα και συρταριέρες από ανανεώσιμο μασίφ ξύλο σημύδας. Επιπλέον, ανάμεσα στα νέα προϊόντα ανακαλύψτε στρώματα και προστατευτικά στρωμάτων από φυσικά υλικά για να δημιουργήσετε το ιδανικό περιβάλλον ύπνου.

To καθιστικό γίνεται πιο ευέλικτο με τη νέα σειρά πλεκτών πουφ SANDARED σε τρία διαφορετικά μεγέθη και με καλύμματα που αφαιρούνται εύκολα και πλένονται. Ο νέος παραδοσιακός καναπές GRÖNLID, σε ζεστό χρώμα κανέλας αλλά και άλλες φυσικές επιλογές χρωμάτων, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο σπίτι προσφέροντας στιγμές απόλαυσης αλλά και αποθηκευτικό χώρο.

Η ανανέωση και η ανοιξιάτικη διάθεση έρχεται και στην κουζίνα, με τη νέα σειρά KUNGSFORS σε συνεργασία με τον Σουηδό σεφ διεθνούς φήμης Maximillian Lundin. Με έμπνευση από τις επαγγελματικές κουζίνες, η νέα σειρά αποτελεί ένα ευέλικτο σύστημα που προσαρμόζεται σε κάθε κουζίνα, ενώ έχει εστιάσει σε ανθεκτικά υλικά και στην έξυπνη αποθήκευση στους τοίχους, απελευθερώνοντας χώρο από τον πάγκο εργασίας.

Τέλος, για τους μικρούς φίλους της IKEA, o Απρίλιος γίνεται ακόμα πιο ζωηρός με τη νέα σειρά DJUNGELKOG που φέρνει τα ζωάκια πιο κοντά στα παιδιά.

Αποδίδοντας φόρο τιμής στα ζώα υπό εξαφάνιση, η IKEA δημιούργησε μια ποικιλία προϊόντων, όπως λούτρινα παιχνίδια, κουρτίνες, μαξιλαροθήκες και χαλιά, πάνω στα οποία ξεπροβάλλουν ζώα του δάσους, για να ζωντανέψουν τα παιδιά τη δική τους ζούγκλα στο δωμάτιο τους.