Αυτός είναι ο πιο ασφαλής πολυχώρος για να διοργανώσετε το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας

Αυτός είναι ο πιο ασφαλής πολυχώρος για να διοργανώσετε το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας

Πλησιάζουν τα γενέθλια του παιδιού σας και φέτος είστε αποφασισμένοι να του χαρίσετε το πάρτι γενεθλίων που στερήθηκε τα δυο τελευταία χρόνια λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Η χαρά του που επιτέλους φέτος θα μπορέσει να σβήσει την τούρτα του παρέα με τους φίλους τους και η ευκαιρία να διασκεδάσει μαζί τους σε ένα απόλυτα ασφαλές χώρο είναι απερίγραπτη!

Αν λοιπόν είστε σε διαδικασία αναζήτησης αυτού του χώρου έχουμε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση. Ο λόγος για το Fundom, τον απόλυτο προορισμό της διασκέδασης των παιδιών, του ξέφρενου παιχνιδιού και της δημιουργικής απασχόλησης.

Το βασίλειο της διασκέδασης των παιδιών σας περιμένει

Σε 1.500 τ.μ. και σε τρεις ορόφους (!!!) απασχολούν με αγάπη και φροντίδα οι παιδαγωγοί του Fundom τα παιδιά σε μια ολόκληρη πόλη γεμάτη δραστηριότητες που πυροδοτούν την παιδική φαντασία και δημιουργικότητα. Ένας χώρος μοναδικός στο είδος του που φτιάχτηκε με οδηγό την άνευ όρων, παιδική περιέργεια, προσ(κ)αλεί τα παιδιά να δοκιμάσουν να μαθαίνουν ενώ… παίζουν.

Στο Fundom μπορείς να καλέσεις τους φίλους του παιδιού, να παίξουν, να διασκεδάσουν, να φάνε, και να χορέψουν μέχρι τελικής πτώσης με την αγαπημένη τους μουσική σε απόλυτα covid free συνθήκες και με απαρέγκλιτη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Και ενώ τα παιδιά απολαμβάνουν το παιχνίδι τους  μέσα από σύγχρονες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δράσεις, οι μεγάλοι χαλαρώνουν στο ζεστό, φιλικό και οικείο περιβάλλον

Βρήκαμε τον ασφαλέστερο τρόπο ψυχαγωγίας εν μέσω πανδημίας

Επιλέγοντας το Fundom για το παιδικό πάρτι είστε σίγουροι ότι όλοι σας οι καλεσμένοι θα διασκεδάσουν σε ένα χώρο που η ασφάλεια μικροβιακής απολύμανσης κατά του covid 19 από την εταιρία Υγειονομική Δυναμική, είναι  το πρώτο τους μέλημα.  Τα μέτρα καθαριότητας και απολύμανσης στους εσωτερικούς και υπαίθριους χώρους τηρούνται σχολαστικά – θα το διαπιστώσετε και εσείς ιδίοις όμμασι με την πρώτη σας επίσκεψη.

Οι λιλιπούτειοι φίλοι μας μέχρι 4 ετών απασχολούνται με ομαδικά παιχνίδια από παιδαγωγούς στο προστατευμένο χώρο του Baby Park.  Τα μεγαλύτερα παιδιά έως 10 ετών δίνουν ραντεβού στο παιδότοπο που φιλοξενεί μια σειρά από  διαδραστικά παιχνίδια που δεν έχετε ξανασυναντήσει σε κανέναν άλλον αντίστοιχο χώρο.

Αξίζει να σταθούμε στην ενεργό παρουσία των παιδαγωγών που δεν εγγυώνται μόνο την επίβλεψη των παιδιών και την αποφυγών ατυχημάτων αλλά συμμετέχουν ουσιαστικά στο παιχνίδι των παιδιών, οργανώνοντας ομαδικές δραστηριότητες.

Χαρίστε στους καλεσμένους σας τις πιο διασκεδαστικές στιγμές

Η φαντασία και το παιχνίδι αποτελούν τα βασικά συστατικά των επιτυχημένων πάρτι γενεθλίων που φιλοξενούνται στους χώρους του Fundom και όλοι έχουν να λένε το πόσο ικανοποιημένοι είναι από το αποτέλεσμα και πόσες όμορφες αναμνήσεις έχουν!

Ετοιμαστείτε να προσφέρετε στους λιλιπούτειους καλεσμένους σας ένα 3ωρο πάρτι γεμάτο δημιουργικές δραστηριότητες όπως ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι, διαγωνισμούς, ομαδικά παιχνίδια  και ελεύθερο παιχνίδι.

Προσφέρετε αποκλειστική χρήση του χώρου και τα πάντα γίνονται σύμφωνα με  όσα έχετε συμφωνήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος διαμορφώνεται σύμφωνα με τον αριθμό των ατόμων, τις επιλογές των δραστηριοτήτων καθώς και με το μενού, ενώ υπάρχει διαφοροποίηση του κόστους ανάλογα με τη ημέρα πραγματοποιήσης του, αφού τις καθημερινές (Δευτέρα – Παρασκευή) το κόστος είναι χαμηλότερο.

 

Γιατί το πάρτι κάθε παιδιού πρέπει να του μένει αξέχαστο!

 

Fundom

Εθν.Μακαρίου 2 & Λ.Κηφισού Περιστέρι

210 5717058

[email protected]

 

 

Ροή Ειδήσεων