Αυτός είναι ο πιο φυσικός τρόπος να απαλλαγείτε από τα κουνούπια φέτος το καλοκαίρι

Αυτός είναι ο πιο φυσικός τρόπος να απαλλαγείτε από τα κουνούπια φέτος το καλοκαίρι

Είναι ο καλύτερος σύμμαχος στη θερινή ραστώνη, αφού το υπέροχο άρωμα που αναδύει δεν αρέσει καθόλου στα κουνούπια. O γνωστός και αγαπημένος βασιλικός χρειάζεται φως και χωρίς την κατάλληλη δόση νερού μαραίνεται και χάνει τις δυνάμεις του.

Στη Lechuza Cube βρήκε το τέλειο ταίρι, όχι μόνο για τα χρώματα (το κίτρινο και το lime του πάνε γάντι) και το κομψό design. Η ευφυής γλάστρα, φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό, είναι ανθεκτική στον ήλιο και διαθέτει σύστημα αυτοποτισμού που φροντίζει να τον διατηρεί πάντα φρέσκο!

Αυτοποτιζόμενη γλάστρα Cube Color της Lechuza
Βραβευμένη με reddot award 2016

Tips: Επιλέξτε λεμονοβασιλικό για πιο δραστικό αποτέλεσμα. Κόψτε μερικά φύλλα βασιλικού και τρίψτε τα στο δέρμα σας. Είναι το πιο φυσικό αντικουνουπικό!

Όλες οι επιτραπέζιες γλάστρες Lechuza περιλαμβάνουν το σετ αυτοποτισμού και το δοχείο φύτευσης, προσφέροντας άριστη ύδρευση των φυτών. Το σύστημα αυτοποτισμού Lechuza φροντίζει τα φυτά σας έως 12 εβδομάδες και εγγυάται τη λήψη της κατάλληλης ποσότητας νερού και θρεπτικών συστατικών, που απαιτούνται για την άριστη ανάπτυξη των φυτών σας.