Αυτός ο θερινός κινηματογράφος βάζει τα… χειμερινά του και γίνεται παγοδρόμιο!

Αυτός ο θερινός κινηματογράφος βάζει τα… χειμερινά του και γίνεται παγοδρόμιο!

Τα ωραία νέα της ημέρας μας έρχονται από την Γλυφάδα και πιο συγκεκριμένα από έναν πολύ παλιό θερινό κινηματογράφο που για τον φετινό χειμώνα ετοιμάζει την απόλυτη ανατροπή!

Ο λόγος για το ARIAN, τον θερινό κινηματογράφο που αναβίωσε μόλις πέρσι, έπειτα από 32 χρόνια, προσφέροντας στους επισκέπτες του άνετες καρέκλες και πουφ, αλλά και γκουρμέ γεύσεις.

Οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν, ότι μια τέτοια ανανέωση δεν θα έπρεπε να μείνει αναξιοποίητη χειμώνα και έτσι αυτές τις μέρες ολοκληρώνουν τις απαραίτητες εργασίες, ώστε από το Σάββατο 2 Νοεμβρίου να ανοίξει τις πόρτες του το… Arian on ICE! Το νέο παγοδρόμιο των νοτίων προαστίων περιμένει μικρούς και μεγάλους για να απολαύσουν βόλτες πάνω σε παγοπέδιλα και το καλύτερο δεν σας το είπαμε ακόμα:

Κάθε βράδυ, η τεράστια οθόνη θα ανοίγει, ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν, καθώς κάνουν πατινάζ, σκηνές από ταινίες σε παγοδρόμια, όμορφες χειμερινές εικόνες και μουσική!

Στα δύο θεωρεία του χώρου και στις premium κερκίδες θα υπάρχουν τραπεζάκια για να πιει κανείς τον καφέ του ή ένα ζεστό ρόφημα, αλλά και για να απολαύσουν τα παιδιά pop-corn και nachos.

Τα δε Χριστούγεννα το Arian on ICE πρόκειται να γίνει ο απόλυτος προορισμός για τα παιδιά, με γιορτινές εκπλήξεις, ξωτικά και Άγιο Βασίλη!

Arian on ICE: Λεωφ. Αγγέλου Μεταξά 11 (Αυλή της στοάς Αριάν), Γλυφάδα. Τηλ. 210 96 800 90.

Με πληροφορίες από το nou-pou.gr

Ροή Ειδήσεων