Back to School & Stay Cool με 2 σούπερ συμμάχους για υγιείς μυτούλες και καθαρά κεφαλάκια

Back to School & Stay Cool με 2 σούπερ συμμάχους για υγιείς μυτούλες και καθαρά κεφαλάκια

Έφτασε και φέτος η στιγμή που οι μικροί μας φίλοι αποχωρίζονται την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού και μπαίνουν πάλι σε πρόγραμμα. Τη φετινή χρονιά όμως, περισσότερο από ποτέ, η έγνοια όλων των γονιών που κατέχει αναμφίβολα την πρώτη θέση είναι η διασφάλιση της υγείας!

Η καθημερινή υγιεινή και πρόληψη είναι το Α και το Ω και τo Physiomer Kids αποτελεί μια αποτελεσματική λύση!

Χάρη στο 100% αδιάλυτο θαλασσινό νερό, πλούσιο σε ανόργανα άλατα, το Physiomer Kids καθαρίζει και ενυδατώνει με φυσικό και ήπιο τρόπο τις μικρές μυτούλες, χωρίς φαρμακευτικές ουσίες και συντηρητικά και συμβάλλει στην απομάκρυνση ιών και βακτηρίων, μειώνοντας κατά 58% τις ημέρες ασθένειας1. Έτσι με καθημερινή χρήση, βοηθάει τα μικρά παιδιά να προστατευθούν από το κρυολόγημα και τις ΩΡΛ επιπλοκές όπως ωτίτιδα, ιγμορίτιδα και αμυγδαλίτιδα από τον παιδικό σταθμό ή το σχολείο.

Τη φετινή σχολική χρονιά το Physiomer Kids θα γίνει ο Νο1 σύμμαχός σας για καλύτερη υγεία1, καθώς συνιστάται και από παιδιάτρους2!

Τι θα γίνει όμως αν τα πρώτα συμπτώματα του κρυολογήματος κάνουν την εμφάνισή τους;

Βουλωμένες μυτούλες, καταρροή και φτάρνισμα είναι τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια. Η οικογένεια Physiomer με το ΝΕΟ Physiomer Express Kids δίνει και εδώ τη λύση!

Σε χρόνο…express αποσυμφορεί τις βουλωμένες μυτούλες, ρευστοποιεί τις εκκρίσεις και καθαρίζει τις ρινικές διόδους βοηθώντας στην απομάκρυνση ιών και βακτηρίων, με σεβασμό στις ευαίσθητες μυτούλες. Κι αυτό χάρη στη σύνθεση φυσικής προέλευσης, χωρίς φαρμακευτικές ουσίες και συντηρητικά, με 100% θαλασσινό νερό και αιθέρια έλαια.

Η αποτελεσματικότητα είναι κλινικά αποδεδειγμένη3 και τα ποσοστά ανακούφισης των συμπτωμάτων του κρυολογήματος εντυπωσιακά:

• Ρινική συμφόρηση – 71%
• Αίσθημα κόπωσης -73%
• Βελτίωση αναπνοής +76%
• Βελτίωση ποιότητας ύπνου +75%

Βουλωμένες μυτούλες λοιπόν τέλος με Physiomer Express Kids!

Αλλά και οι ενοχλητικές ψείρες είναι ένας ακόμα πονοκέφαλος… καθώς το 15-18% των οικογενειών εμφανίζουν ψείρες σε 2ετή βάση4.

Γνωρίζατε ότι… οι ψείρες

– Είναι μικροσκοπικά έντομα, που ζουν περίπου 30 ημέρες, ενώ η θηλυκή ψείρα μπορεί να παράγει 200 με 300 αυγά κατά τη διάρκεια της ζωής της

– Μεταδίδονται περπατώντας, από το ένα κεφάλι στο άλλο, ενώ δεν μπορούν να πετάξουν ή να πηδήξουν


– Δεν κάνουν διάκριση ανάμεσα σε κοντά ή μακριά μαλλιά, λουσμένα ή άλουστα

Ευτυχώς όμως το άγχος για τις ψείρες σταματάει εδώ καθώς ο σύμμαχός σας κατά των ψειρών είναι η ολοκληρωμένη σειρά Paranix! Το Paranix No1 προϊόν σε Ελλάδα και Ευρώπη5, προσφέρει λύσεις για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ψειρών του τριχωτού της κεφαλής και την ελαχιστοποίηση του ενδεχόμενου προσβολής (ή εκ νέου προσβολής).

• Η σειρά πρόληψης Paranix, σας επιτρέπει να προστατεύσετε το παιδί και την οικογένειά σας από προσβολή από ψείρες κατά τη διάρκεια εξάρσεων.

• Τα προϊόντα αγωγής Paranix εξουδετερώνουν το 100% των ψειρών και των κονίδων. Επειδή δεν περιέχουν εντομοκτόνα και δρουν με φυσικό τρόπο, οι ψείρες του τριχωτού της κεφαλής δεν μπορούν να αναπτύξουν ανθεκτικότητα σε κανένα από τα συστατικά του.

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς για την προστασία και την ασφάλεια των μικρών μας φίλων για να απολαύσουν ξέγνοιαστα και τη φετινή χρονιά!

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://www.physiomer.gr/

https://www.paranix.eu/gr

Τα Physiomer Kids και Physiomer Express Kids είναι Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα κατηγορίας ΙΙα και Ι βάσει της Οδηγίας 93/42/ΕΟΚ, CE 0459, CE.

 

 

 

  1. Σχετιζόμενες με κρυολόγημα ή γρίπη, 289 παιδιά, Slapak 2008
  2. Γενική σύσταση για ρινική πλύση
  3. Μελέτη Rhino 2015
  4. U&A Study, UK/Germany/France
  5. Europe: IQVIA Sell Out Q4 2018 – GR: ΜΑΤ8/20