Black Friday 2017: Πού θα κάνετε τις οικονομικότερες αγορές για την οικογένεια και το σπίτι

Black Friday 2017: Πού θα κάνετε τις οικονομικότερες αγορές για την οικογένεια και το σπίτι

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, τα καταστήματα θα γιορτάσουν την πολυαναμενόμενη Black Friday. Το αμερικανικό έθιμο φαίνεται πως κερδίζει συνεχώς έδαφος και γίνεται θεσμός για τις ελληνικές επιχειρήσεις που θα την γιορτάσουν με εκπτώσεις θα φτάσουν μέχρι και το 80%.

Αν δεν προλάβετε να πάτε σε κάποιο κατάστημα μπορείτε να προχωρήσετε σε αγορές online.Πολλές μεγάλες επιχειρήσεις θα έχουν διαθέσιμες τις προσφορές από το βράδυ της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου. Σημειώνεται ότι πολλά από τα προϊόντα που θα βγουν σε προσφορά θα είναι περιορισμένης διάθεσης.

Τι συμβουλεύει τους καταναλωτές η Γενική Γραμματεία Εμπορίου ενόψει Black Friday

1. Συστήνεται στους καταναλωτές να διενεργούν έρευνες αγοράς για τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν κατά την περίοδο που θα προηγηθεί της αναφερόμενης δράσης, ώστε να διαμορφώσουν οι ίδιοι πραγματική εικόνα του μεγέθους των εκπτώσεων και προσφορών που θα εφαρμοστούν κατά την Παρασκευή 24/11/2017.

2. Οι καταναλωτές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κατά την ημέρα πραγματοποίησης της δράσης, το όφελος για τους ίδιους από εφαρμογή εκπτώσεων/προσφορών θα πρέπει να προκύπτει σαφώς από τις αναγραφόμενες επί των πινακίδων των προϊόντων τιμών (τιμή πριν και τιμή μετά την πραγματοποίηση της δράσης).

3. Οι έμποροι θα πρέπει να εφαρμόζουν τις σχετικές διατάξεις της Κωδικοποίησης Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙΕΠΠΥ) αναφορικά με τις «Πρακτικές πώλησης με μειωμένη τιμή ή παροχή πρόσθετου οφέλους προϊόντων και υπηρεσιών» (βλ. άρθρο 78). Η διαπίστωση παραβάσεων κυρώνεται βάσει των διατάξεων της παρ.9 άρθρο 78 των Κανόνων ΔΙΕΠΠΥ (για είδη μαζικής κατανάλωσης, όπως είδη διατροφής, ατομικής υγιεινής, οικιακής καθαριότητας) και του άρθρου 21 του ν. 4177.13 (για όλα τα άλλα καταναλωτικά αγαθά).

4. Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με την παρ.2 άρθρο 15 του ν.4177/2013, δεν επιτρέπεται η προσφορά ειδών των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το πενήντα τοις εκατό (50%) του συνόλου των ειδών που διαθέτει κάθε κατάστημα, εκτός αν έχουν εκδοθεί σχετικές αποφάσεις των οικείων Αντιπεριφερειαρχών σύμφωνα με την παράγραφο 3 του ίδιου άρθρου.

5. Υπενθυμίζεται επίσης, ότι οι καταναλωτές μπορούν να καταθέτουν ηλεκτρονικά τις καταγγελίες τους για τυχόν παραβάσεις που διαπιστώνουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα καταγγελιών της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή (http://www.1520.gov.gr/) καθώς και στην τηλεφωνική γραμμή 1520 η οποία είναι διαθέσιμη στους καταναλωτές τις καθημερινές από τις 09:00 μέχρι τις 15:00.

 

Το Infokids.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει όλες τις προσφορές και τις εκπτώσεις που έχουν ανακοινώσει τα καταστήματα και τα εμπορικά κέντρα ενόψει του Black Friday.

Black Friday στα Public

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Public ή το public.gr, μπείτε στο ρυθμό της Black Friday και ανακαλύψτε Smartphones, Κονσόλες, Laptops, Φωτογραφικές μηχανές, Τηλεοράσεις, επιλεγμένα Βιβλία και κόμικς, παιχνίδια, βινύλια, CD και DVD στις χαμηλότερες τιμές της χρονιάς.

Tα Public όπως και πέρσι, θα ενημερώνουν συνέχεια τους πελάτες τους αναλυτικά για τις προσφορές BLACK FRIDAY.

Φέτος, προετοιμαστείτε κατάλληλα και ζήστε ξανά το ρυθμό της Black Friday σε ένα κατάστημα Public!

Εγγραφείτε στο http://www.public.gr/cat/black-friday για να μάθετε πρώτοι τις προσφορές και να βγείτε κερδισμένοι!

 

Μην τα βάψεις μαύρα….η Black Friday έρχεται στο AVENUE!

Μη τα βάψεις μαύρα! Οι καλύτερες τιμές έρχονται στα καταστήματα του AVENUE. Έλα να τις ανακαλύψεις την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου!

Επισκεφθείτε τα καταστήματα του Avenue που φρόντισαν να σας δώσουν τις καλύτερες τιμές και εκμεταλλευτείτε την ημέρα στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο για όλη την οικογένεια. Από τις 9:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ, στολισμένο και φιλικό, σας υποδέχεται για το πιο ευχάριστο shopping της εποχής!

Εμπορικό Κέντρο AVENUE
Λ. Κηφισίας 41-47, 151 25
Παράδεισος Αμαρουσίου
210 6100901

 Black Friday @ Athens Metro Mall με απίστευτες προσφορές

H παγκόσμια ημέρα των μεγάλων εκπτώσεων έρχεται….στο Athens Metro Mall, την Παρασκευή 24/11! Σας περιμένουν με απίστευτες προσφορές στα περισσότερα καταστήματα του εμπορικού κέντρου.

Athens Metro Mall
Λεωφ. Βουλιαγμένης 276
Αγ. Δημήτριος, 173 43
210 9769444

 

Black Friday στο River West με προσφορές που αγγίζουν το 70%

Μπορεί οι ενδιάμεσες εκπτώσεις να ολοκληρώθηκαν, αλλά δεν χρειάζεται να τα βάψετε «μαύρα». Για
δεύτερη συνεχή χρονιά, το RIVER WEST συμμετέχει στο παγκόσμιο θεσμό του BLACK FRIDAY, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, με προσφορές που αγγίζουν το 70%.
Με την πλειοψηφία των καταστημάτων του RIVER WEST να συμμετέχουνστο θεσμό, με μοναδικές προσφορές ειδικά για την ημέρα σε προϊόντα και υπηρεσίες, η Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, είναι η καλύτερη μέρα του μήνα για
συμφέρουσες αγορές.
Βρείτε τα αγαπημένα σας ρούχα, αξεσουάρ, δώρα, βιβλία, κοσμήματα, καλλυντικά και υπηρεσίες σε τιμές που αγγίζουν μειώσεις έως και 70% και κάντε τη βόλτα σας στο αγαπημένο σας εμπορικό!
Εμπορικό Κέντρο River West
Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ)
801 22 25 050

Η Black Friday υπόσχεται μια ξεχωριστή εμπειρία αγορών στο Athensheart Mall

Η λατρεία που έγινε θεσμός λέγεται Black Friday και έρχεται στο athensheart mall! Κάντε τις αγορές σας σε όλα τα επώνυμα brands με τιμές έως -50% μόνο την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου. Ραντεβού στην Πειραιώς 180 στον Ταύρο, στην απόλυτη γιορτή του shopping.

Athensheart Mall
Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας
210 3414105

Black Friday στο Εκπτωτικό Χωριό McArthurGlen: Oι χαμηλότερες τιμές του χρόνου

Ο απόλυτος θεσμός shopping που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφει στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen. Για
μία ημέρα μόνο, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen ανοίγει τις πόρτες του
από τις 8 το πρωί και υποδέχεται τις χαμηλότερες τιμές όλου του χρόνου!
Ελάτε ν’ ανακαλύψετε απίστευτες προσφορές και μοναδικές τιμές σε συνεργαζόμενα fashion designer
brands στον απόλυτο προορισμό shopping, το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen!
Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα ευχάριστο διάλλειμα
από τις αγορές τους στα εστιατόρια και καφέ του εκπτωτικού χωριού!
Εκπτωτικό Χωριό McArthurGlen Athens,
Οικοδομικό τετράγωνο E71, Γυαλού, Σπάτα

 Black Friday στα Leroy Merlin!

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις ολόκληρες ημέρες μεγάλων προσφορών! Ανακάλυψέ τες στις 23, 24 και 25 Νοεμβρίου σε όλα τα καταστήματα Leroy Merlin!

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις προσφορές πατώντας εδώ

Η Media Markt ετοίμασε τιμές που τα βαψαν μαύρα

Η Media Markt δίνει το σύνθημα και για τη φετινή Black Friday, με τιμές που… τα βάφουν μαύρα.

Μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης «Μαύρης Παρασκευής» πέρυσι, η Νο1 εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη επιστρέφει δριμύτερη και «φοράει μαύρα» από τη Πέμπτη 23 έως την Κυριακή 26 Νοεμβρίου.

Για ένα τετραήμερο, οι καταναλωτές θα μπορούν να ανακαλύψουν τις  ανεπανάληπτες προσφορές σε όλες τις κατηγορίες και να αποκτήσουν από το αγαπημένο τους gadget, μέχρι ηλεκτρικές συσκευές για το σπίτι, σε τιμές που θα τους αφήσουν άφωνους.

Mπορείτε να βρείτε τις προσφορές της Black Friday πατώντας εδώ

Αρκεί μια επίσκεψη σε ένα από τα 12 καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα mediamarkt.gr.

Το ΠΛΑΙΣΙΟ γιορτάζει την Black Friday με…εγκλήματα τιμής

Στις 22, 23, 23 & 25 Νοεμβρίου στο Πλαίσιο θα γίνουν… εγκλήματα τιμής!  Κάνε κλικ και ανακάλυψε κάθε ημέρα νέες προσφορές σε κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας και όλα αυτά… από τον καναπέ σου.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις προσφορές εδώ

Black Friday στη Vodafone

H Black Friday ήρθε στη Vodafone και δίνει τη δυνατότητα σε όλους όσους επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone ή το Vodafone EShop να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα τεχνολογίας, σε μοναδικές τιμές.

Συγκεκριμένα, από σήμερα 23/11 και ως τη Δευτέρα 27/11 στα καταστήματα Vodafone και στο vodafone.gr  βρείτε:

  • Samsung Galaxy S7 από 599,90 € μόνο 399,00 €
  • Samsung Galaxy S7 edge από 699,90 € μόνο 499,00 €
  • Huawei Y6 2017 από  129,90 € μόνο 99,90 €
  • Xiaomi  4A 32GB από 139,90 € μόνο 109,90 €
  • Huawei P10 από 499,90 € μόνο 399,00 €
  • Huawei P10 lite από 699,90 € μόνο 229,00 €
  • Huawei Media Pad T3 10′ από 199,90 € μόνο 139,00 €

Στα καταστήματα Vodafone που αποτελούν μοναδικό προορισμό τεχνολογίας και εξυπηρέτησης, από σήμερα όλοι μπορούν να αποκτήσουν Powerbanks με 50% έκπτωση για να μην ξεμένουν ποτέ από μπαταρία.

Επιπλέον, όλοι οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν με έως  48 άτοκες δόσεις, μέσω πιστωτικής κάρτας. Περισσότερες λεπτομέρειες στο http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/handsetsList.action?productCategoryIds=7

 

Η BlackFriday έρχεται στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Η Black Friday (24/11) έρχεται στον ΓΕΡΜΑΝΟ, στην καρδιά της τεχνολογίας. Μοναδικέςπροσφορές και ειδικές τιμές σε αγαπημένα προϊόντα τεχνολογίας, σε περισσότερα από 300 καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ πανελλαδικά, αλλά και στο www.germanos.gr.

 

Black Friday στον Κωτσόβολο

Black Friday 2017 έρχεται και στον Κωτσόβολο γιατί ναι το είχαμε και στο χωριό μας.

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών στη χώρα καλεί τους καταναλωτές να αξιοποιήσουν την ευκαιρία και να αγοράσουν προϊόντα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τις προσφορές πατώντας εδώ

Black Friday στα Οπτικά Κύλινδρος

Τα οπτικά Κύλινδρος, το ολοκαίνουργιο κατάστημα οπτικών στην καρδιά του Π. Φαλήρου, σας περιμένει την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου για να «γιορτάσετε» εκεί την Black Friday με την… τιμιότερη προσφορά της ημέρας: -50% σε ΟΛΑ τα γυαλιά ηλίουκαι -50% σε ΟΛΑ τα γυαλιά οράσεως! Στα οπτικά Κύλινδρος θα βρείτε την τελευταία λέξη της μόδας σε σκελετούς και φακούς, τις καλύτερες ποιότητες σε κρύσταλλα και κάθε τύπο φακών επαφής που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες –και όλα αυτά με την πιο ζεστή και φιλόξενη εξυπηρέτηση, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οπτικά Κύλινδρος
Αγίου Αλεξάνδρου 53, Π. Φάληρο
Τηλ. 210 8657064

Black Friday στα Axel

Η Black Friday για τα outlet stores της Axel μόλις ξεκίνησε! Βρείτε τα αγαπημένα σας είδη outlet έως -80%! Επισκεφτείτε το outlet section στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή ένα από τα outlet καταστήματά μας στο One Salonica Outlet Mall ή στο Εκπτωτικό Χωριό McArthur Glen και προλάβετε τις super Black Friday προσφορές!

Shop outlet online : https://goo.gl/ipXi2C

Black Friday στα DOCA

Μην χάσεις τα αγαπημένα σου DOCA items με έκπτωση -50% στις ήδη προσιτές τιμές DOCA. Ισχύει σε όλα τα καταστήματα DOCA & ηλεκτρονικά στο www.doca.gr
Πραγματοποίησε τις αγορές σου ηλεκτρονικά: https://goo.gl/ySLzix

 

Black Friday στα GAP

Έρχεται.. Black Friday! Ανακάλυψε τις μοναδικές προσφορές στα καταστήματα στις 24/11 & 25/11.

Black Friday στο Factory Outlet

Δεν χρειάζεται να ψάξεις τις πιο χαμηλές BLACK FRIDAY τιμές. Το Factory Outlet «ρίχνει» ΜΑΥΡΟ στη ΜΟΔΑ και στις ΤΙΜΕΣ! Σε περιμένουμε την Πέμπτη 23/11 στα καταστήματα Factory Outlet για ένα μοναδικό members only BLACK FRIDAY shopping με τη χρήση της κάρτας Check In & Win. Και την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 24/11, από τις 8:00 μέχρι τις 10:00 το πρωί σε περιμένει ΔΩΡΕΑΝ πρωινό! Ζήσε την εμπειρία και απόλαυσε προσφορές έως – 80% από το Factory Outlet Αεροδρομίου, το Factory Outlet Πειραιώς ή online στο www.factoryoutlet.gr

Black Friday στα Migato

Οι προσφορές Black Friday στη MIGATO ξεκινούν αυτή την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας σχέδια από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-18 σε τιμές μειωμένες έως και -50%! Προλάβετε τα σχέδια που συμμετέχουν στο Black Friday πριν εξαντληθούν, σε ένα από τα 90 καταστήματα MIGATO σε όλη την Ελλάδα μέχρι και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της MIGATO μέχρι και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου.

Black Friday στα Sephora

Black Friday… Έφτασε! Αποκτήστε αγαπημένα επώνυμα brands με έως και -45%! Μέχρι και το Σάββατο 25/11 στα καταστήματα Sephora και online στο https://goo.gl/96zabr.

* H προσφορά ισχύει βάσει διαθεσιμότητας αποθεμάτων και δε συνδυάζεται με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις. Εξαιρούνται τα προϊόντα της Χριστουγεννιάτικης συλλογής των αποκλειστικών μαρκών, και τα brands Kat Von D, Urban Decay, Huda Beauty, Botteca Veneta.

Black Friday στα Galerie de Beaute

‘Eκπτωση έως 50% σε επώνυμα καλλυντικά!  Ισχύει 23-25/11! Επισκεφθείτε σήμερα ένα κατάστημα #galerie ή πραγματοποιήστε τις αγορές σας online εδώ:http://bit.ly/2iJA0sN. Προλάβετε!

Black Friday στα Zackret Sports

Η πραγματική Black Friday ξεκίνησε έως -70%! 💣
Με προσφορές έως -70% & ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ θα εθιστείς στο ΜΑΥΡΟ από 24-26/11!
Κάνε την παραγγελία σου:
Ηλεκτρονικά στο www.zakcret.gr
Τηλεφωνικά στο 2182182000 (24ωρη εξυπηρέτηση Πέμπτη 21:00 – Παρασκευή 00:00)

 

Black Friday στην Ryanair για λίγες ώρες: Εισιτήρια μόλις με €4,99

Φωτιά στους οικονομικούς ναύλους βάζει για ακόμα μια φορά o low cost αερομεταφορέας με συμμετέχοντας με τον δικό του τρόπο στην Black Friday και προσφέρει εισιτήρια για Ελλάδα και εξωτερικό με τις τιμές να ξεκινούν μόλις από €4,99! Για παράδειγμα μπορείτε να πετάξετε για Σόφια τον Ιανουάριο με μόνο €4,99 ή και για Ρόδο μόλις με €6,18! Επίσης μπορείτε να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά με ένα ταξιδάκι στο Βερολίνο με ναύλους από €16,99 ή τη Βαρσοβία με €19,99! Αν πάλι θέλετε να ταξιδέψετε εντός των τειχών θα βρείτε προσφορές για Σαντορίνη με €16,91, αλλά και Θεσσαλονίκη με €19,90. Για να δείτε τους προορισμούς και τις τιμές κάντε κλικ ΕΔΩ!

Black Friday στη ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ


Η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ γιορτάζει τη Black Friday με τριήμερο super προσφορών, από αυτή την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου !

Βρείτε απίστευτα μειωμένες τιμές σε:

Περσικά χειροποίητα από 2700 τώρα μόνο 900
Χειροποίητα Patchwork από 1300 τώρα μόνο 570
Μοντέρνα από 420 μόνο 150
Κλασικά από 150 τώρα μόνο 75
Παιδικά Disney από 100 μόνο 50

Black Friday στα Intersport

Γιορτάζουν την #BlackFriday με 3 μέρες μεγάλων προσφορών! Κέρδισε έως -50% ♥️ σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά μπουφάν κι ανακάλυψε κι άλλες, δυνατές προσφορές εδώ: www.intersport.gr/black-friday και στα 50 καταστήματα!

Black Friday με Sample Sale TOMS

To Sample Sale @ Freedom Ltd Showroom Basement, συνεχίζεται αποκλειστικά μόνο για το Black Friday με προσφορές εως 70%!

Πότε: Παρασκευή 24 Νοεμβρίου
10:00 – 20:00

Freedom Ltd 
Λ.Ηρακλείου 409
Νέο Ηράκλειο
210 3230870

Women’s Black Friday Lanakam Bazaar

Η εταιρία Lanakam S.A. διοργανώνει ένα Women’s Black Friday Bazaar. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν γυναικεία προϊόντα από όλα τα brands της εταιρίας, όπως Coccinelle, Relish, Tosca Blu και πολλά άλλα με έκπτωση από 50% έως και 90%.

Πότε: Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017
10.00 – 20.00

Lanakam

Μεσογείων 2-4 Πύργος Αθηνών / Κτίριο Α

210 7706066, 210 7706088

 Books Bazaar στο Μουσείο Μπενάκη

Το Μουσείο Μπενάκη οργανώνει φέτος το πέμπτο Bazaar βιβλίων, στο Κτήριο της οδού Πειραιώς, από την Πέμπτη 23 μέχρι και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017, στις ώρες λειτουργίας του κτηρίου (Πέμπτη, Κυριακή: 10:00 – 18:00, Παρασκευή, Σάββατο: 10:00 – 22:00). Παράλληλα, στον ίδιο χώρο θα υπάρχει τμήμα με Second hand βιβλία σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Οι θεματικές κατηγορίες των εκδόσεων καθρεφτίζουν τη φυσιογνωμία, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες του Μουσείου Μπενάκη και εκτείνονται από την Κλασική Ελλάδα, τον Βυζαντινό πολιτισμό, τη Λαογραφία, τη Νεοελληνική Ζωγραφική, τη Γλυπτική και την Ευρωπαϊκή Τέχνη, μέχρι τη Φωτογραφία, την Αρχιτεκτονική, τη Νεοελληνική ιστορία και τη Φιλολογία.

Και φέτος, για όσους βρίσκονται εκτός Αθήνας, το Μουσείο «μεταφέρει» το BAZAAR βιβλίων και διαδικτυακά. Κατά τις μέρες του bazaar, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράζουν online όλους τους τίτλους που θα διατίθενται στο bazaar, με βάση τη διαθεσιμότητα και με τις παραπάνω εκπτώσεις.

Ενδεικτικά, ανάμεσα στα βιβλία που θα διατεθούν φέτος είναι: Ghika και η Ευρωπαϊκή Πρωτοπορία του Μεσοπολέμου / Αθήνα 1839-1900. Φωτογραφικές μαρτυρίες / Koudelka / Βασίλης Φωτόπουλος / Μελίνα / Ι. Μόραλης. Άγγελοι, μουσική, ποίηση / Κάρολος Κουν. Οι παραστάσεις / Νίκος Βαλσαμάκης. Αρχιτέκτων / Μήτηρ Θεού / Ο φιλικός κύκλος του Γκρέκο στο Τολέδο / Ο Θεοτοκόπουλος μεταξύ Βενετίας και Ρώμης / Κριστιάν Ζερβός. Τα έργα του Γκρέκο στην Ισπανία / Dionisis Fotopoulos-Schenographer / Νίκος Σκαλκώτας. Ένας έλληνας ευρωπαίος / Πάνος Αραβαντινός / Αγγελική Χατζημιχάλη. Σαρακατσάνοι κ.ά.

Πωλητήριο
Στο πλαίσιο του 5ου Bazaar βιβλίων το Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη θα διαθέτει στο χώρο του BAZAAR βιβλίων μια ποικιλία από προσφορές αντικειμένων και χαρτικών με μεγάλες εκπτώσεις.

Mουσείο Μπενάκη

Πειραιώς 138

Arts and Crafts Bazaar στο Μουσείο Λαλαούνη

Από το 1995 το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη γιορτάζει τα Χριστούγεννα με την προβολή Ελλήνων δημιουργών και σχεδιαστών.

Το καθιερωμένο πλέον Arts and Crafts Bazaar παρουσιάζει την εργασία και το μεράκι Ελλήνων δημιουργών με τη δυνατότητα αγοράς των προϊόντων τους υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τα Πολιτιστικά και Εκπαιδευτικά Προγράμματα του ΜΚΗΛ. Το ΜΚΗΛ στολίζεται και ανοίγει τις πόρτες του για τρεις ημέρες, για να υποδεχτεί 30 εκθέτες και χιλιάδες επισκέπτες.

Η είσοδος στο κοινό θα είναι ελεύθερη όλο το τριήμερο για περιήγηση στους εκθεσιακούς χώρους του Μουσείου. Όπως κάθε χρόνο, έχουν προετοιμαστεί και για φέτος ειδικές ξεναγήσεις και προγράμματα για τους επισκέπτες και τα παιδιά, στα οποία θα μπορούν να συμμετέχουν κατόπιν κράτησης θέσης.

Πότε: 24, 25 & 26 Νοεμβρίου από τις 11.00 π.μ. – 19.00 μ.μ.

 

Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη,

Καρυατίδων & Καλλισπέρη 12, Ακρόπολη

 

Big Outlet Bazaar Mothercare

Έως -70% σε χειμερινά ρούχα, έως -50% σε παπούτσια όλων των εταιρειών & μοναδικές προσφορές σε εξοπλισμό και παιχνίδια στο outlet bazaar της Mothercare!

Πότε: 17-25/11

Ωράριο Λειτουργίας:  καθημερινές 9-9 & Σάββατο 9-8μμ

Outlet Mothercare

Σακελλαρίου & Τεώ, Ταύρος!

210-4815898

Bazaar στον  Πετρόχειλο House Store

Bazaar με τη γνωστή ποιότητα Πετρόχειλος με έκπτωση έως 70% σε κουρτίνες, λευκά είδη, ριχτάρια, μικροέπιπλα, καναπέδες, πολυθρόνες, διακοσμητικά μαξιλάρια, ρόλλερ και άλλα, όλα πραγματικές ευκαιρίες για να ανανεώσετε το χωρο σας.  Η γνωστή ποιότητα και αισθητική Πετρόχειλος τώρα έως 70% κάτω σε επιλεγμένα είδη.

Θα βρείτε κουρτίνες έτοιμες ραμμένες από 15€ και υφάσματα με το μέτρο από 10€. Ανανεώστε τη διάθεσή σας, επιλέγοντας μέσα από επώνυμους οίκους τους καλύτερους συνδυασμούς για το χώρο σας με εγγύηση ποιότητας αλλα και τιμής, δηλαδή με την υπογραφή μας.

Στο Bazaar θα βρείτε destiny design, ashley wilde, kai, illiv, comersan, rioma, down town, gofis home, nima, laura ashley, das και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Πετρόχειλος House Store

Πραξιτέλους 131, Πειραιάς

210 4114796 , 210 4082340 , 6936017053

 

Homad Clearance Week

 

Σημαντικές προσφορές  έως – 70% περιμένουν όσους από εσάς βρεθείτε κατά τη διάρκεια της Clearance Week των Homad. Στη Clearance Week συμμετέχουν τα καταστήματα της Αττικής. Η σχεδιαστική ομάδα της homad πειραματίζεται με παραδοσιακά και καινοτόμα υλικά, συνεργάζεται με πετυχημένους και ανερχόμενους Έλληνες σχεδιαστές μιλώντας μια παγκόσμια γλώσσα, ώστε να συναντήσουν πραγματικές ανάγκες δίνοντας απλές και ουσιαστικές λύσεις. Mπορείτε να δείτε τις προσφορές πατώντας εδώ

 

Bazaar Mπενρουμπή Θερμαντικά

Κρύο, ώρα για ζέστη στο σπίτι με καυτό bazaar σε όλα τα θερμαντικά ΙΖΖΥ για λίγες μόνο ημέρες!!! Θερμοπομποί, θερμαντικά σώματα, αερόθερμα, ηλεκτρικές κουβέρτες σε τιμές που… ΘΑ ΣΑΣ ΖΕΣΤΑΝΟΥΝ! Μην το χάσετε!

 

Αγίου Θωμά 27, Παράδεισος Αμαρουσίου

2106156431,