Χωρίς άδεια λειτουργούσε ο πολυχώρος όπου τραυματίστηκαν 4 παιδιά

Χωρίς άδεια λειτουργούσε ο πολυχώρος όπου τραυματίστηκαν 4 παιδιά

Φαίνεται πως μυαλό δεν βάζουν. Χωρίς άδεια λειτουργούσε ο πολυχώρος που διεξάγονταν το παιδικό πάρτι, στο οποίο τραυματίστηκαν 4 παιδιά. Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι.

Ο πολυχώρος εκδηλώσεων στο Κορωπί, όπου το μεσημέρι της Κυριακής (9/6), τραυματίστηκαν 4 ανήλικα μετά από βλάβη σε φουσκωτό παιχνίδι, λειτουργούσε χωρίς άδεια, σύμφωνα με τις Αρχές.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια παιδικού πάρτι, τέσσερα παιδιά, ηλικίας 8 ετών, τραυματίστηκαν ενώ έπαιζαν σε φουσκωτό παιχνίδι. Από αυτά, τα τρία χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», ευτυχώς χωρίς να φέρουν σοβαρά τραύματα.

Στο Τ.Α. Κορωπίου μεταφέρθηκαν ο γονέας που διοργάνωσε το πάρτι και οι υπεύθυνοι του πολυχώρου, οι οποίοι εξετάζονται για τις συνθήκες και τις άδειες λειτουργίας του.

Στη συνέχεια οι δύο υπεύθυνοι, ένας 57χρονος και ένας 67χρονος, συνελήφθησαν για έκθεση και παραβίαση σφραγίδων. Ο χώρος σφραγίστηκε από το Α.Τ Κορωπίου, καθώς αποδείχτηκε ότι λειτουργούσε χωρίς άδεια.

Διαβάστε επίσης:

«Τελικά όποιον θέλω καλώ στο πάρτι του παιδιού;»: Μια σημαντική συζήτηση έχει ανοίξει στο Ιnstagram τις τελευταίες μέρες