Δασκάλα της Τζωρτζίνας: «Ήταν η χαρά της ζωής» – Τι απαντά για τις ζωγραφιές και τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Δασκάλα της Τζωρτζίνας: «Ήταν η χαρά της ζωής» – Τι απαντά για τις ζωγραφιές και τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Για την αγαπημένη της μαθήτρια, την Τζωρτζίνα μίλησε μία από τις δασκάλες της. Σε δηλώσεις στην εκπομπή T-live του ALPHA, η δασκάλα περιέγραψε εκτενώς την Τζωρτζίνα ως μαθήτρια, αναφέρθηκε στις ζωγραφιές της που βρίσκονται στο επίκεντρο της έρευνας ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και τη συμπεριφορά της μικρής όταν έχασε τις άλλες δύο αδελφούλες της και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως την έβλεπε όταν ερχόταν στο σχολείο.

 

«Το παιδάκι ήταν υγιέστατο… Ήταν η χαρά της ζωής»

Ως ένα χαρούμενο, κοινωνικό και ευτυχισμένο παιδί περιέγραψε την Τζωρτζίνα μία από τις δασκάλες της. Όπως είπε, η εννιάχρονη ήταν η χαρά της ζωής και τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό τέλος της:

«Το παιδάκι δεν μας έδινε τέτοια εικόνα, το παιδάκι ήταν το πιο χαρούμενο, ευτυχισμένο, υγιέστατο, η χαρά της ζωής ήταν η Τζωρτζίνα. Όταν την είδα στην τηλεόραση αλλοιωμένη μετά από αυτό που συνέβη, δεν ήθελα να βλέπω αυτό το πράγμα, γιατί εγώ είχα την εικόνα μιας Τζωρτζίνας που πέταγε από την χαρά της. Με περίμενε στην πόρτα και μου έλεγε: “κυρία καλώς ήρθατε” . Με περίμενε στην πόρτα και μου έλεγε: “κυρία καλώς ήρθατε” και με έπαιρνε αγκαλιά»

Τι λέει η δασκάλα της Τζωρτζίνας για τις ζωγραφιές της

Η δασκάλα του παιδιού αναφέρθηκε ακόμα και στις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας. Όπως είπε, οι αναλύσεις που έχουν ακουστεί κατά καιρούς δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά της μικρής στο σχολείο.

«Ήταν το πιο υγιές, χαρούμενο παιδί το οποίο ήταν ο αρχηγός της τάξης, ο αρχηγός της ομάδας, ο αρχηγός του σχολείου, καλοντυμένο, περιποιημένο. Μπορεί να έχουμε ενδείξεις σαν εκπαιδευτικοί για κάποια πράγματα, άλλες φορές βγαίνουν… δηλαδή έχει υπάρξει παιδάκι που ζωγραφίζει κατάμαυρα.

 Τι βλακείες είναι αυτές που λένε για τις ζωγραφιές; Οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας δεν είχανε ποτέ πρόβλημα. Ούτε τι λένε οι ψυχολόγοι, τώρα δεν με αφορούν εμένα αυτά»,

Τόνισε, δε, ότι ουδέποτε κατάλαβε κάτι ύποπτο στις ζωγραφιές της: «Πού να καταλάβω… Πού να δείτε εσείς τις ζωγραφιές κατάμαυρες παιδιών που λες “τώρα τι ζωγραφίζει αυτό το παιδί εδώ μέσα”; Τι συμβαίνει μέσα, αλλά τελικά δεν συμβαίνει τίποτα. Μετά Χριστόν, πολλοί προφήτες»

Η συμπεριφορά της Τζωρτζίνας όταν πέθαναν οι αδελφούλες της

Η δασκάλα ρωτήθηκε ακόμα για το πώς αντιμετώπισε η 9χρονη τον χαμό των δύο μικρότερων αδελφών της. Όπως αποκάλυψε, το παιδί δεν ανέφερε ποτέ τίποτα για αυτό το τραυματικό περιστατικό.

Για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Τέλος, αναφερόμενη στην Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της εννιάχρονης, η δασκάλα είπε: «Δεν είχαμε εικόνα ότι πρόκειται για μια μάνα που μπορεί να σκοτώσει τα παιδιά της. Δεν μας πέρναγε από το μυαλό ποτέ. Βλέπαμε μια χαροκαμένη μάνα και τίποτα πέρα από αυτό. Και όποιος λέει κάτι το αντίθετο, απλά ψεύδεται για μένα. Ήτανε μια μάνα. Δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε να κλαίει οπωσδήποτε. Ήταν μια μάνα που εμείς δεν κοιτάζαμε καν. Μια μάνα που έχασε τα παιδάκια της», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για την 12χρονη Σωτηρία που “έσβησε” από ανακοπή καρδιάς – «Ένας άγγελος αυτό το παιδί»

“Να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού”: Ραγίζει καρδιές ο μπαμπάς της 3χρονης Κατερίνας – Έκανε γενέθλια στο νοσοκομείο

Τα νεότερα για την υγεία του 14 μηνών μωρού που υπήρχαν υποψίες ότι έχει ηπατίτιδα

Ροή Ειδήσεων