Δασκαλάκης: Κατηγορεί την Πισπιρίγκου και για τις τρεις δολοφονίες… αλλά δεν ζητά διαζύγιο (video)

Δασκαλάκης: Κατηγορεί την Πισπιρίγκου και για τις τρεις δολοφονίες… αλλά δεν ζητά διαζύγιο (video)

Σε νέα αναβολή οδηγήθηκε η σημερινή προγραμματισμένη απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της, μετά την αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας που υπέβαλε ο συνήγορος υπεράσπισής της Αλέξης Κούγιας.

Μετά την έκδοση του βουλεύματος του δικαστικού συμβουλίου, το οποίο πιθανότατα θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες, θα οριστεί νέα ημερομηνία για την απολογία της. Νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε νέα προθεσμία προκειμένου να καταθέσουν τρεις ακόμη μάρτυρες στο πλαίσιο της ανάκρισης.

Οι επόμενες κινήσεις του Μάνου Δασκαλάκη – Δεν έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου από την Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News του MEGA o Mάνος Δασκαλάκης παρεμένει μάρτυρας κατηγορίας εναντίον της συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία και των τριών παιδιών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει καταθέσει ακόμη αίτηση διαζυγίου από την κατηγορούμενη, καθώς δεν αποτελεί προτεραιότητά του, ενώ παραμένει μάρτυρας κατηγορίας και για τις τρεις υποθέσεις, τις δολοφονίες της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας.

Η προειδοποίηση Κούγια στον Δασκαλάκη

Ο κ. Κούγιας, ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Μάνο Δασκαλάκη μιλώντας στο MEGA ότι «θα φάει» το κεφάλι του σε περίπτωση δήλωσης παράστασης κατηγορίας κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Θα πάει να ”φάει το κεφάλι ”του, γιατί ο οποιοσδήποτε στραφεί – μετά τις τελευταίες εξελίξεις – εναντίον της κατηγορουμένης και υποστηρίξει ότι κα. κατηγορουμένη έχει αφαιρέσει την ζωή των παιδιών της θα δεχθεί μήνυση και αγωγή».

«Ο κ. Δασκαλάκης δεν είναι μάρτυρας κατηγορίας πουθενά, δεν έχει εξεταστεί ποτέ και δεν έχει δώσει καμία κατάθεση και δηλώνει ότι θα βρεθεί προς την υποστήριξη της κατηγορίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μάρτυρας», ξεκαθάρισε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Στη συνέχεια ο κ. Κούγιας, εκτίμησε ότι μετά την κατάθεση των πραγματικών ιατροδικαστών θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις στην υπόθεση ενώ πρόσθεσε ότι θα ακολουθήσουν οι καταθέσεις δύο εν ενεργεία ιατροδικαστών.

Αναφορικά με την κα. Σπηλιοπούλου σχολίασε ο κ. Κούγιας: «Το σκοτεινό πρόσωπο της υπόθεσης είναι η κα. Σπηλιοπούλου, καθώς μέσα στο σκοτάδι έχει κατευθύνει όλη αυτή την διαδικασία και παράνομα αυτοπροσδιορίστηκε ως ειδική σύμβουλος».

«Μην είστε βέβαιοι ότι θα γίνει δίκη, το πιθανολογώ σφόδρα με αυτά που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας και υπογράμμισε ο ποινικολόγος, καταλήγοντας, ότι η υπόθεση της Πάτρας είναι η δικαστική πλάνη του αιώνα.

Διαβάστε επίσης:

Αποφυλακίζεται η μαμά που πριν από 30 χρόνια σκότωσε τα 2 νεογέννητα μωρά της

Δίκη για το Μάτι: «Aυτό που νόμιζα καμένη κουρτίνα ήταν η μητέρα μου….Δεν πέθανε, δολοφονήθηκε…»

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί καρπούς από την αγορά λόγω ποσότητας υδροκυανικού οξέος

Χριστουγεννιάτικοι γλυκοί πειρασμοί: Τι να προσέξουμε στη διατροφή των παιδιών μας

Ροή Ειδήσεων