Δείτε πώς ταξίδευαν τα μωρά με το αεροπλάνο τη δεκαετία του 1950 (εικόνες)

Το κόλπο για να μην βουλώνουν τα αυτάκια του μωρού σας στο αεροπλάνο

Δείτε πώς ταξίδευαν τα μωρά με το αεροπλάνο τη δεκαετία του 1950 (εικόνες)

Υπάρχουν πολύ έντονες συζητήσεις σχετικά με τα μωρά στα αεροπλάνα. Ωστόσο, ένα πράγμα είναι σίγουρο – οι αεροπορικές εταιρείες πρέπει να προσπαθούν ώστε η πτήση να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη για κάθε ταξιδιώτη, συμπεριλαμβανομένων των βρεφών. Σύμφωνα με σπάνιες φωτογραφίες από το 1953, στην προσπάθειά της να παρέχει την καλύτερη εμπειρία πτήσης, μια αεροπορική εταιρεία βρήκε αυτή τη φοβερή λύση για τους νεότερους επιβάτες!

Όπως θα δείτε στις αυθεντικές φωτογραφίες, η British Overseas Airways Corporation (BOAC), προκάτοχος της British Airways, πήγε ένα βήμα παραπέρα προκειμένου να εξασφαλίσει την ικανοποίηση ακόμα και των πιο μικρών σε ηλικία πελατών της, παρέχοντας κούνιες-αιώρες που κρέμονταν από το ράφι αποσκευών για τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, ώστε το παιδί να κοιμάται άνετα και με ασφάλεια.

Ωστόσο, το παιδί έπρεπε να κρατηθεί στην αγκαλιά των γονέων του κατά την απογείωση και την προσγείωση, πρακτική που συνηθίζεται μέχρι και σήμερα. Παρά το γεγονός ότι οι σημερινές αεροπορικές εταιρείες παρέχουν παρόμοια κρεβατάκια για τα μωρά, τα περισσότερα από αυτά εφαρμόζουν στα διαχωριστικά τμήματα του αεροσκάφους.